keremtahamom_ Ağrı sızıdan ziyade uykum gelmiyor ve uyuyamıyorum. Uyusam da alakasız saatlerde uyanıp kalıyorum var mı aynı şeyi yaşayan vücut kendini gece uykusuz kalmaya mı hazırlıyor acaba😄
Mihrican_22 keremtahamom_ hamileyken bol bol uyu bu günleri ararsın diyor bir çok kişi ama kimse bilmiyor ki sabahlara kadar uyuyamadımizi dün öğlene kadar uyuyamadim bu gün uyurum belki dedim saat 4 oldu yine uykum var biraz ama uyuyamıyorum 🥴🥴
maviipapatya Kesinlikle bu bir hazırlık 🫠 hamileliğimde uykusuz kaldığımı zannederdim şimdi 20 günlük bebeğim var uykusuzluğun ne olduğunu öğrendim 😅 ama Allah kolayını veriyor, her şeye değerler 🌸
keremtahamom_ maviipapatya oyy maşallah ya Allah bağışlasın bize de göstersin inşallah 🥰🥰 ay sevindim o zaman az da olsa faydası olcaksa şimdiden uykusuz kalmanın😄
keremtahamom_ Mihrican_22 cidden ya uyu demek kolay da uyuyabiliyo musun demiyo kimse😄 tuhaf bi şekilde enerjim de var 😅
maviipapatya keremtahamom_ amiin Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, nerede ne kadar varsa hepsine de 😇😇
Kelebegimmm zannimca siz daha ileri hadtalardasinizdir hanimlar.ben daha 20deyim.ben niye uyuyamiyorum ya.uyuyorum ama beynim hep uyanik rahat rahat deliksiz bir uykum.yok son bir kac haftadir🤦♀️
keremtahamom_ Kelebegimmm ben 20lerde de arada böyle oluyodum aklıma değişik saçma sapan düşünceler takılıyodu o zamanlar, hormonlardandı sanırım. şimdi o geçti ama bu sefer de uykum gelmiyo