Aslinuur Yani nasıl anlatılır bilmiyorum kaç gecedir tam uykuya dalacakken sanki kalbime göğsüme ve beynime bianda bişey atıyorlar ve bu beni rajatsız edip uykuya dalamıyorum benim gibi olan var mı
SeydaGolcuk0 Ay ben oyleydim doğum yaprim pazartesi günü hersey geciyo korkma hic. Ben artik cildiriyodum psikolojim bozulmuştu inanki o problemlerin hicbiri kalmiyo. Rabbim yardimcin olsun inşallah
Aslinuur SeydaGolcuk0 ay Allah razı olsun sizden içimi birazda olsa rahatlattınız yemin ederim sinirden ağlicam gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum dalamıyorum sanki kan atıyorlar göğsüme eski halimi o kadar özledim ki anlatamam inşallah bebek doğar doğmaz drdiğiniz gibi geçer 😞
Sevginur61 SeydaGolcuk0 doğumdan sonra herşey daha zorlaşmıyor mu ya ? Lohusalık uykusuzluk ağrılar bebek bakımı bana daha korkutucu geliyor 🥹
MMERVEA Bende öyleyim şuan içim daralıyor uykuya dalamıyorum , bebek desen şuan içerde horon tepiyor sağa yatıyorum orayı tekmeliyor sola yatıyorum orayı tekmeliyor 🫤🫤
Aslinuur MMERVEA yani keşke sadece bebeğin hareketleri rahatsız etse ama diyorum ya farklı farklı şeyler oluyo kalbim daha hızlı atıp beni tam dalacakken kaldırıyor bu ney ben anlam beremedim
SeydaGolcuk0 Sevginur61 Yoo bence hamilelik son zamanlari daha zor. Bebekten sonraki uykusuzluk tatlı uykusuzluk insani hic zorlamiyor 5 dakika bile dalsan uykuya o bile yetiyo inan. Ağrı sizi unutuyosun zaten onunla ilgilenmek tum agrilarina iyi geliyo yani bence hamilelik daha zor