Airsoft Alınması mantık'lımıdır ? Bebek için yararları veya zararlarını bilen var ise cevaplarsa sevinirim.Bir kaç arkadaş buhar makinesinin sonrasında küflenme sebebi ile temizlenmediğini ve kirli buhar verdiğini yazmış. Tavsiye ettiğiniz marka önerilerinide bekliyorum.
Mells Airsoft odada küf mantarı üretiyormuş bende almıycam kalorifer peteklerine su kabı asıyordum genelde evde yine öyle yaparım herhalde.
Albertos Airsoft daha dün e bebekten aldım 210 tl soguk buhar makinası çokta güzel herkes kullanmalı Bence
Tugbamete Airsoft ben civilden wewell marka aldım 179 tl di eşim ve benim burnumuz kuruyordu genzimiz tıkanıyordu biz böyle tıkanırken bebişimiz ne hale gelir diye düşünerek aldık iyi ki de almışız memnun kaldık devamlı açık halde kullanıyoruz
seyma281015 Soğuk buhar alınmalı. Sinbonun mavi bi buhar makinesi var onu almıştım ben. Çok da kullanmadım ne yalan söyleyim 😊 ama işi görür yanı çok pahalı bişeye gerek Yok bence
Bsra77 Ben almadım ama araştırıyorum alicam indirim yakalayıp bence gerekli ben yatak odası pretegim küçük olduğu halde iki su kabı astım hala boğazımda kuruluk yapıyor ki bebek nasıl etkilenmesin
Ays7140 Ben Weewell soğuk buhar üfleyenden aldım. Isınmak için klima kullanıyorsanız şart buhar makinesi
Mervenin E bebekte hava temizleme makineaide var 400 küsür fiyatı bemde onu merak editorum 🙈 bana o daha mantıklı geldi araştırınca