Anne-oluyorum1 Kizlar 30 haftalık hamileyim 1500 kilo kız doktorum az dedi 1 ayda 400 Gr almışım sizinki ne kadar az mı kilosu
izobellaaa-_- Aslında az değil bence demekki senin ki tombul seviyor ben 30 da değil 29 da gitmiştim 1630 gram 41 cm idi 30 ile uyumlu demişti en son 35 haftalık gittiğim de haftasını yakalamış haftası ile uyumlu demişti
Anne-oluyorum1 izobellaaa-_- bebek kilo alması için ne yiyosun ya ilk hamileligimde oğlum 30 haftalıkken 1900 kiloydu kız biraz minyum olacak galiba
izobellaaa-_- Anne-oluyorum1 benim de tam tersi oğlum çok zayıf doğdu buna zayıf doğmayacak dedi canım valla hiç bir şey yiyemiyorum desem oğlum 1.5 yaş ondan hiç vakit kalmıyor kahvaltıyı sağlam yapıyorum amaa beyaz peynirli omlet yanında süt içiyorum geri öğünler alt üst zaten belki de yeme ile alakası yoktur ilk gebeliğim de ne bulduysam yedim kedi gibi minicik bir şey çıktı 😃
Melosunannesii Anne-oluyorum1 normal bence 31 de 1800 dü hatta diğer kızımda da bu kilolardaydi 37+0 da 3270 gr 48 cm dogdu
Anne-oluyorum1 izobellaaa-_- ay benim de oğlum 1.5 yaşında bnmde vaktim olmuyo 86 dan 84 e düşmüşüm bide çok hiperaktif çok yoruluyom fırsat olmuyo yemek yemeye
izobellaaa-_- Anne-oluyorum1 valla ben korkuyorum 2 bebek ile nasıl olacak o kadar zor ki hiç durmuyor hep dışarı istiyor canım yavrum arkasında gezemiyoruj diye çıkaramıyorum bazen ağlıyorum ara ara😃😃
Anne-oluyorum1 Melosunannesii seninki iyi kilo almış maşallah ben 1 ayda bebek 400 Gr aldı doktorum oyuzden az dedi
Anne-oluyorum1 izobellaaa-_- evet aynı şekilde ben de öyle dışarı çıkartıyorum markete gidiyoz vakit öyle geciriyoz