Fiigeenn Kızlar Özel hastanede nst için exstra ücret istiyorlar mi ? Merak ettim yarın gidicem de. Kontrol randevusu normal de.
sunashn50 Fiigeenn çoğu yerde ekstra ücret aliyorlarmis ama benim gittigm özel hastanede yok muayne ücreti haricinde bi ucret odemedim hastaneye nst ye
Cankuss35 Fiigeenn alıyorlar genelde hatta benim gittiğim hastane muayene ücreti kadar alıyor can sıkıcı boşa giden para
1kb1ra Fiigeenn alıyor bazı hastaneler mesela muane 850 veriyorum nst 235 ama aynı gün ikinci üçüncü nst için ücret ödemiyorum
Elifsekerli Fiigeenn çoğu hastane nst için ücret alıyo. Bazısı muayne ücreti kadar ücret istiyor. Ben muayneye 650 veriyorum. Nst 40-50 lira gibi bir şey☺️
Fiigeenn Elifsekerli Ben 1400 lira ödüyorum . Gaziantepte Liv hastanesine merak ettim açıkçası ödeme yapar mıyım? Yada ne kadar yaparım
Booksandcats Fiigeenn gaziantep livde ödeme yapılıyor diye biliyorum henüz hiç girmedim ama sıra beklerken önümdeki ödeme yapmıştı nst için
Eylulperisi Dml991 her gebe nstye giriyor ister sezeryan ister normal olsun 32.haftadan sonra bakılır nstye
Fiigeenn Dml991 sezeryanda çok ihtiyaç duymuyolarmis . Ama kendi rızasıyla sezeryan veya normal için net uygun olmayan gebelere geçerli bir durumdur . Çünki sezeryan için ameliyata girip sancısı gelince normal doğuran bir çok video gördüm .
Nisos Bende 2 hafta önce bağlanmaya başladım haftada bir nstye bağlanacakmış artık ekstra 280₺ alıyorlar
Ulker-16 Muayene harici 300 ödedim ilk girdiğimde ücretliydi ikinci de almadılar sezeryan olacağım belli olduğu için her kontrolde almadı zaten nst ye bi aralıklı alıyor