Ebrarcansu01 Kızlar detaylı da kız denildi ama karnımı gören herkes erkek karnı diyor çünkü sivri. 😄 Var mı bu durumu yaşayan? Erkek bebekler gerçekten de sivri mi olur karında? İlk bebeğim kızdı ve karnım yayvan genişti. Bunda sivri.
kuzeymom__ Ebrarcansu01 valla benimki erkek ama karnımı her gören kız kesin diyor o kadar yayvan ki bilemedim 😂
Damyavuz Ebrarcansu01 2 hamileliğim öyleydi. Kızdı ama top gibi sivri sadece karnım vardı olabiliyor 😅
_Mother_ Ebrarcansu01 benim karnımı gören erkek diyordu ama kızım oldu değişiklik olabiliyor bazen detaylıdan sonra değişir mi bilmiyorum doğuma kadar kız bilip oğlu olan var oğlan denilip kızı olan var
1zehrs Ebrarcansu01 oğlum da da karnım böyle sivriydi kızım oluyor kızım da da sivri herkes kız değil bu diyor ama kız yani kendi gözümle gördüm 😂
izobellaaa-_- 2 gebeliğim de de karnım sivri hiç hamilelik belirtisi yoktu her şeyim aynıydı ilk oğlum oldu sonra kız😃
kuzeymom__ Ebrarcansu01 ay o da bi hurafe ya arkadaşımla benim keselerimiz fasülye benim erkek onun kız gerçekten hurafe çok 😂
canvecanan Ebrarcansu01 detaylı da kız dediyse kızdır nadiren yanılmalar oluyor benim iki gebeliğimde karnım yayvan ilki kız bu erkek
Mzzz Benjm karnimda sivriydi çevremdeki proflar erkek diyordu doktorum kız doğana kadar inandiramadim doğunca inandılar 😂 yani xevreyi boşver tamamen hurafeler üzerine konuşuyorlar😂 bu arada detaylı sonrası değişmez baya zor ihtimal
Damla Ebrarcansu01 benim hep sivriydi hatta kendilerinden o kadar eminler ki oğlun ne zaman doğacak felsn diyorlardı ama kızım var pek inanmıyorum ben bu karın mevzusuna😂
S12e28h46 @Ebrarcansu01 hayır senin vucut şeklinle alakalı birşey o benimde sivri ve hamilelik belirtim yok karnım olmasa hamile diyemeyiz kiloda almadım çok ama kız çok şükür 🙈 yani hurafe onlar bence