Ebru123aslan Kızlarr lütfen her gören cevap versin bana lütfen Belik sizinde yada cevrenizdekilerinde başına gelmiştir 25+4 de doğum yaptım Şuanda 30+1 günlük oldu çok şükür Hala küveste sağlığı yerinde ama akçiğerleri birden kötü oldu çünkü entübe makınasına bağlı yanı solunum sıkıntısı yaşıyor kendi nefes alamıyor ondan o makinaya bağlı nefes almasını sağlıyor bebeğime o makinada uzum süre bebeğe bağlı olduğu zaman akçiğerlere zarar veriyomuş şuamda akçiğerleri iyi değil makinadan ayrılması lazım makinadan da ayrılmıyor kendi başına nefes almayı bilmiyor inşallah iyi olur durumu dua edin nolur
Ebrusisli Ebru123aslan bu durumu yaşamış bir anne olarak Allaha dua et ama şunu unutma bizim bebeklerimiz çok minik makine ciğerlerine zarar vermiyor tam aksine cihazla kalabildiği ciğerler geliştiği kadar kalsın benim bebeğimde 26+4 te dünyaya gelmişti bir süre entübe kaldı çıkardılar fakat ciğerler havayı süzemediği için tekrar entübe edildi 2 ay yaşadı 2022 ben kaybettim bebeğimi rabbim şifa ismiyle şifa versin inşallah size bağışlar yavrunuzu dua edin bol bol onun için ama sakın isyan etmeyin sonu ne olursa olsun o senin mucizen ❤️
ozlemozlem66 Ebru123aslan bende 16 gün önce 26 haftalık ve 500 gr erken doğum yaptım bizde entübe edildik sürec ne kadar sürecek bilmiyorum doktorumuz kök hücre tedavisi önerdi özel yapılıyor, potasyum fosfat ilacını getirttik bulduk bir şekilde siz kullandınız mı bu ilacı ? Benim bebeğimde bağırsak sıkıntısıda var hayati derecede:( inşallah bütün bebekler sağlıkla ailesine kavusur
Dilek_04 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲 O melek Allah ın izniyle iyi olacaktır üzmeyin kendinizi İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alıp evinize gidersiniz rabbim şifa versin 🤲
Fasulyeninhikayesi Rabbim bebegine safi ismiyle sifa versin insallah o senin icin mücadele ediyo annesi sende dualarini eksik etme Rabbim bebegini siz3 bagislasin tez zamanda evine gelsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤
MuhammedYusuf56 Rabbim Şafiî İsmiyle Şifa İhsan Eylesin benim görümcem de daha çok küçüktü 4 buçuk aylık hamileydi ve bazı şeyler ters gitti doğuma aldılar hemen makineye bağladılar iki buçuk ay orda kaldı çok küçüktü 450 Gr dı ama şimdi çok şükür yaşıyor atlattık o günleri biz ona mucize bebek diyorduk şimdi 4 yaşında sizde umutsuz olmayın herşeyi Allah’tan bekleyin mutlaka hayırlı bir kapı açılacaktır size hayırlısıyla alacaksınız kucağınıza dualarımız sizinle Allah’a emanet olun
Aleynadelen MuhammedYusuf56 peki herhangi bir sorun kaldı mi bende 24 hafta doğum yaptım bebeğim 550 gr kuvezde suan
Meervemsi Ebru123aslan merhaba canım benim bebeğim de 29 hafta da doğdu ciğerleri gelişmemişti entübeydi sonra nazala geçtiler makineye alıştı makineden ayırmadılar sonra bir ilaç var onu denicez ayrılması için dediler onu denediler sonra tekrar entübe oldu ilacı kabul etmedi sonra kendiliğinden ayrıldı çok şükür 56 gün sonra taburcu oldu kızım
Melekabdullah Ebru123aslan ben 26haftik yaptim iki ay kuvezde kaldi 1bck aydir yanimda sormak istedigin bisy varsa cvplarim canim benim ikizdi birini kaybettik
Melekabdullah Ebru123aslan benim oglumda 4 dozdan sonra faln koabul etti ilaci ilk bi haftasi entubeydi sonrasinda yavas yavas cikardilar burdunudan verdiler kafasina fanus gibi bisy koydular eve gelemesine iki uc hafta kalana kadar hemen hemn boyleydi sonrasinda tamamen ayriladiktan sonra emme refleksi gelistrildi gelmeden 1 hafta once emzirmeler basladi 35.haftasinda taburcu oldu bebeginiz kac kilo dogdu dogum kilosuda onemli benim bebklerim biri 1125gr dgri 1095 grm hangi hastanede bebeginiz
Ebru123aslan Melekabdullah benim bebeğim 850 kilo doğdu izmir şifa hastanesinde bir bucuk aydır orda 25+4 de doğdu şimdi 32 haftalık
Ozgednc ozlemozlem66 malesef. Çok tedaviler uygulandı ilaçlar,sürekli beyaz kanlar..karnı şişmişti komple ama gün geçtikçe daha kötü oldu malesef cennet kuşu oldu kızım.
ozlemozlem66 Ozgednc özür dilerim öncelikle, sizi cennette bekliyor inşallah, bunu yazmakta en az duymak kadar zormuş, benimde aklıma getirmek istemediğiö ama doktorların sürekli dile getirdiği bir durum, allah sabır versin size tekrar özür dilerim 🌸
Ozgednc ozlemozlem66 yo estağfurullah ben söylemeden bilemezsiniz sonuçta. Muhtemelen bebeğinize 3lu antibiyotik tedavisi uygulanıyor kanındaki enfeksiyonu her aradığınızda sorun artiyormu azaliyormu bakın. Bide antibiyotikler cevap veriyor mu gerileme varmi,günlük kakasını yapabiliyormu mudahalesiz bunlari sorun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzunuza