Tugba5812 Valla hiç bişey anlaşılmıyor haftaya bir daha gelmemi istedi doktor tahmin etti ama 🫣🫣🤰🏻 tahmin eden arkadaşlar vardı halaa varlar mı 🥰
asya_aslanyrk29 kuzeymom__ banada bakar mısınız doktor tahmin etti ama.net bişi demedim yarın ogrenecem kısmetse
kuzeymom__ asya_aslanyrk29 yavrum ben hiç anlamam ki normalde sadece o benim oğlumun ultrasondaki duruşu yapısıyla aynıydı Sermec27 biliyor genelde tutturdu hep 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Tugba5812 Birmi aslında tahmin etti de haftaya kesin bakalım dedi . Hayırlısı olsun cinsiyet için beklentim yok şuan Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin ama 🤣 içimde de bir merak var bişey beğensem alamıyorum cinsiyet yüzünden
IS_Z Tugba5812 cinsiyetini göremedim ama benim oğlan da böyle yüz üstü duruyordu 😁 Not: 31+5 oldu hala böyle duruyor 😁😁
Tugba5812 IS_Z yaa aynen çok çabaladı ama dönmedi bi türlü 😀 oysaki bol su bol çikolata yedim gittim 🥹🥹
IS_Z Tugba5812 çikolata dondurma yeyip gidiyordum sürekli eli ayağı hiç durmuyordu ama pozisyon hep aynı 😁