Malajin17 Canım benim ilk aşılamada tuttu açıkçası nasip oluyor bazı şeyler. Kızım kazayla olurken bu bebiş için mücadele verdik. Varsa yazginda ya yol alacaksın yada daha fazla mücadele. Kendini iyi hisset rabbim sevindirsin ♥️
Ferise34 Malajin17 nerede oldunuz aşılamanızı. Rahim filmi gibi sancılı bir işlem mi? Anestezi önerir misiniz? Kaç yumurtanız gelişmişti?
Malajin17 Ferise34 Van da yaşıyorum canım. Prof var onun kliniğinde. Rahim filmi ağrili bir işlem değil yani ben hissetmedim. Aşılamada ağrılı değil zaten girdiğin yolda biseyleri de göze almak gerek. Çok takipçisi değildim ama 2 yumurta gelişti sanırım. İlk aşılama da tuttu şükürler olsun
Ferise34 Malajin17 kişiden kişiye göre değişiyor demekki, ben geçen hafta Hsg çekildim, çığlıklarımdan sonra masada bayılmışım. Tansiyon felan dibe vurmuş, acilde açtım gözümü. O sebeple aşılamadan da çok korkuyorum. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye.
PapatyaAaAaaa Ferise34 ayy hsg çok kötü aşılama öyle birşey değil ben iki aşılama oldum alttan muane gibi
Malajin17 Ferise34 Allah Allah neden öyle olmuş acaba panik mi yaptınız. Asilama da hiç ağır olmuyor sadece süreç bizi beni yormustu iğneler muayeneler diğer taraftan kızımın durmadan kardeş isteği.. ağlamıştım sadece ama acıdan değil
Asilmom50 ssa239688 evet sebepsizdi bizimki bence stresten ben çok kafama takiyodum o yüzden olmuyodu şimdi ikinci oğluma hamileyim o da kazayla oldu tamamen kafa rahatlığı bence