dilaraulusoy Hamilelikte kasık ağrısı yaşayan var mı ? 6 haftalık Şuan ara ara oluyor. Bi sormak istedim. İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım.
dderyaa dilaraulusoy bende şuan öyleyim iki gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor akıntım da fazla ama çok şükür kanama lekenme yok o yüzden rahim büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum. cuma kontrole gidicem onu bekliyorum doktora danışıcam
bahardaa dilaraulusoy evet çok normal iki hamileliğimde de ilk zamanlar bu ağrıyı yaşadım iki haftaya geçer büyük ihtimalle endişelenmeyin 🌸💕
dilaraulusoy dderyaa bugün doktordaydık bende de lekelenme yok şükür bişey yok dedi doktorum korkma daha çok minik ama olabilir dedi bende bi sormak istedim
Hcr0606 Bende şuan oyleyım 7 haftalık kasıklarda sızlama var ve bu da bacagıma vuruyor evet şükür kanama falan yok 6 ay once düşük oldu korkum var ama Rabbım yaşatmasın bır daha
dderyaa dilaraulusoy kucağımıza alana kadar endişelerimiz bitmez alışmamız lazım sanırım bunlara ☺️ kalp atışını duyabildiniz mi aynı haftadayız bende merak ediyorum duyabilecek miyiz diye 🤲🏻
Hcr0606 bahardaa teşekkürler. Agrı kesici parol alsam mı dıye düşünüyorum gerı vazgecıyorum emın de olamıyorum cuma kontrolum var umarım sabaha gecer bu sızlama
dilaraulusoy bahardaa çok sevindim bunu duyduğuma çünkü ilk bebeğim tüp bebekti bu kendilğinden geldi çok da sevindirdi bizi. İster istemez insan korkuyor bişey olursa diye.
Dilarakyldzz dderyaa Ben 6+3 de vajinal muayene ile duydum ama benimde regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var
Tugba5812 Ben ilk gebeliğimde karın büyümesinden başka bişey yaşamamıştım nerdeyse. Ama ikincide bende kasık ağrısı şiddetli ağrı hazımsızlık şişkinlik uyku hali bulantı hepsini yaşadım. Her hamilelik değişik oluyor
umran_gmstkn 11+1 haftayım benimde ara ara kasık ağrım bide bel ağrım oluyor bende de bi korku oluştu ama çok şükür kanama lekelenme yok . İdrar yolu enfeksiyonu var ondan olur mu bu ağrılar yaşayan var mı aranızda