Zeyno_01 Kızlar benim bazı belirtilerim var göğüs agrısı ve sızlama,Kasık ağrısı , uyku problemi bugün fark ettim hemen yoruldum hiç bir şey yapmadan nabzımı 96 çıktı ve asla bu kadar cıkmazdı
plajterligi Zeyno_01 nabız genelde gebeliğin sonlarına doğru çok problem oluyor durduk yere yüksek çarpıntılar vs çünkü organlar baya sıkışıyor. Gebeliğin başında da vücut kendini bebeğe alıştırmaya çalışıyor yani vücudun temposu değişiyor kalp gereğinden daha fazla çalışmaya başlıyor bundan dolayı sıkışmalar ufak nabız artmaları normal olabilir
buse76 Zeyno_01 ya ben gebe değilim ama benim de çok fazla hızlı atıyor kalbim 120 130 karda çıkıyor doktor kalp ilacı veriyor daha da kötü oluyorum tiroidden kaynaklanıyormuş benimki gerçekten baktırın değerlerinize doktor bana bu ritim kalp krizine kadar yol açabilir demişti 3 yıl önce hala da aynı ritim karşıda ki insan görüyor benim kalbimin hızlı attığını o kadar belli (yaş 22)🥺🥺🥺
Rabiul Zeyno_01 hayal kırıklığına uğramazsın canım inşallah vardır yoksa bile tekrar denersin. Benim hiç belirtim yoktu ihtimal dahi vermiyordum ameliyat olmuştum regl zamanım değişiyordu yumurtalara vaktimi bilmiyordum 2 gün gecikmeyle öylesine test yapmıştım çift çizgi gördüm yani sonrasında fark ettim uykusuzluk problemi kasık ağrısı birde öğrenmeden önce çok gazım vardı
Zeyno_01 Rabiul 🥰 ayyyyy maşallah canım benimde aşırı aşırı gaz var adet düzenliği yaşıyordum ilk dönümden beri son doktor kontrolüm de adet söktürücü ile adet oldum adetimin bittiği gün birliktelik oldu ve iki gün sonra bende tekrar adetimin son günü gibi leke geldi alıntı ile birlikte şaşırdım ilişkiden 4 gün sonra kasık ağrım başladı sürekli uyuklama ve göğüslerim ellediğimde bile sızlıyor hemen uçları çok belirginleşti ikinci çocuğu istiyoruz ama adet olmadıgım için olmuyordu bir umut inşallah 🤲🏻🫧🌺
Zeyno_01 buse76 yok canım ben adet olamadığım için düzensizdi tüm değerlerim normal çıktı çok şükür o yüzden kafam rahat rabbim sana da şifa versin inşallah 🙏