Dilekulgtt Damlaozzz genelde onu kullaniyolar galiba bende ilk hamileligimde kullanmistim ama gebelik öncesi de kullanilirmi merak ettim
leyl25 Damlaozzz gebelik planlarken kullandınız dimi kullanırken korundunuz mu ve etki ettiğini düşünüyor musunuz bende başlayacağım da kaç ay sonra gebelik oldu acaba 🙏🏻
Dilekulgtt Begleyna 1 kizim var gebelik dusunuyorduk kasimda bir dusuk yasadim o yuzden folbiol yazdi doktorda
Begleyna Dilekulgtt Allah bağışlasın. Benimde bu 2.gebeliğim ilki 22.haftada kalbi durdu. 7 ay oldu. Planlı gebelik olduğu için 1 ay öncesinde başlamıştım bende vitamin ve folik asite
Damlaozzz Dilekulgtt Ben 3 ay öncesinden başlamıştım hamile kalmadan önce başka bir doktora gitmiştim onu önermişti hamilelikten sonra şimdikş doktorum devam etmemi istemişti
Sedasadeaslannn Sunnyy76 yani ben hemen hamile kaldım ama folik kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Gebeliğe yardımcı bi vitamin değil, vücutta olması gereken bir vitamin sadece diye biliyorum.
Damlaozzz leyl25 kullanmaya başladıktan sonra korunmadım çünkü planlıydı bizim ki etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben 3. ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim hem hamileliğimi hem gebelik öncesini bu vitaminle geçirdim tavsiye ederim