Glysamed Hanimlar 😌 Bir haftalik hamileyim 🤰 ilski sonrasi kanamanin olmasi neyin nesi bilgisi olan varsa benimle paylasabilirmi
ipeksfr Glysamed bana doktorum olabilir demişti. Kasıllmadan dolayı yani. Ama ne durumda kanama ona bakmalı. Lekelenmemi sadece
Glysamed ipeksfr cnm tm belli degil kac haftalik oldugu adetimden bir hafta gecti doktora gittik kan testi yaptik bir haftalik yaziyodu sonucta bilmiyorum bu kan neyin kani cok hafif geliyor
Esrakayikci Glysamed ilk bir ay tüm gebeliklerde düşük riski oluyo benim doktorum öyle demişti bence kanaman çoksa doktora git hemen
Sonay Glysamed bir haftalık ilk defa duyuyorum benim hiç oyle belirtim olmadı 3 haftadan sonra en erken baslar . Yerleşme kanaması 4-5 haftalarda belli olur diye biliyorum benim ilk gebeliğimde oyleydi en azından. Ayrıca her gebelikte olcak diye şeyde yok
ipeksfr Glysamed son adet tarihind göre hesaplanıyor . Bhcg değeri hafts yazıyor ama son adet tarihin ne?
Gamze-YlmazKarabul Adetini bir hafta geçmişse 5 haftalık hamilesin. Son adet tarihinden itibaren sayıldığı için. İlk haftalar yerleşme kanaması olabiliyor bendede oldu aşırı değil ve devam etmiyorsa beraberinde ağrın yoksa evhamlanma.
Babyboymom Glysamed 1 haftalık olamaz 1 aylık demek istedin herhalde 🙂 kanama normal bişi değil doktora görün
DilekAlkanat Glysamed canim senin 4hafta 4gunluk bebegin hayirli olsun kanama yerlesme kanamasida olabilir dusuk tehlikesi vardir onunda olabilir sen dr gorun gorunmeden iliskiye girme ne olur ne olmaz.
Glysamed DilekAlkanat tmm cnm ya doktor daha bsy demdi biz sonuclari aldik esim hastaneye gitti sonuclari almak icin doktora gostermek istemiş ama benim tc ve ben olmadigim icin almamilslar iceri oyuzden kac hafta kac gun hamileyim bilmiyorum ve kanamda olunca korktum bsy oldu diye soyledileri gbi akrdaslarin yerlesme kanamasi olabiliyomus anlattiklari gbi ilski sonra kanamam oluyo ve hemen kesiliyo ardinda ise agrim faln olmuyo