Eveeet kızlar sonunda anlatmak içinsabırsızlandığım o an 🤗🤗 27.12.2018 den 1 gün önce sabah duş aldım biraz sıcak suydu 🙈 kayınvalidemle güne gidecektik o gün de Nası kar yağmıştı biz yavaş yavaş çıktık kaymadan etmeden gittik güne kuranlar Yasinler okundu sonra çıktık yürüyüş yapalım dedik hava güzel gibiydi biraz ayakta durduk benim belime bi ağrı saplandı ama kımıldamanın imkanı yok daha var diye ciddiye almadım eve geçtik ağeı geçmiyo gece 12yekadar o ağrıyı çektim sonra dedik bu böyle olmucak doktora gidelim acile gittik bu arada eşim görevde o Trabzon’da ben tokatta neyse gittik kadın çatıya çıkardı doğum başlamış 2cm açıklık var dedi ben başladım ağlamaya hemen eşimi aradım yola çıktı bizi ilçedeki. hastane doktor izinli diye kabul etmedi Bizde gittik merkeze açılmam olmuş 4cm düzenli sancılarım var ama bebek kanala inmiyor gelen giden parmaklıyo 😱😱 ertesi sabaha kadar o ağrıyı çektim kendi sancılarımla açılmam 6oldu ama hala inmedi ne suyum var ne nışanım en son aldılar doğumhaneye suyumu patlattılar açılmalarım hızlandı en son suni verdiler dayanması zor o suni sancıya tekrar baktılar açılmam 10 hemen çatala çıkardılar çok ıkınıyorum ama sanki hiç bişe olmuyo gibi Dr. kesi atıyo hissediyorum en son bi ıkındım baktım başı geldi dediler bikere daha bütün gücümle ıkındım başı çıktı dediler sonra gövdesi çıkarken nefes alıp verdim yavrumu kucağıma aldım 2 saat kadar kuvözde kaldı şükür bişeyi yokmuş odaya çıkardılar hemen getirdiler miniğimi çok güzel bi duygu ama zor muydu zordu benim için ama herkesin aynı olcak diye bişe yok o an gerçekten bişe oluyo ve o kadar güçlü oluyorsunuz ki insan şaşırıyor kendinee 🙈🙈 bizim de hikayemiz böyleydi darısı başınızA kızlar hepiniz bi avazda inşallah 🤗🤗
    Asli5560 gozun aydin cnm Rabbim Anali babali buyumeyi nasip edsin bnde paylastim hikayemi oglum amustafa tugrama kavustum bnde sukurker olsun 4. Gunumuzun sabahindayiz bizde evet gelen soktu elini giden hele o dogumhaneye gitmeden onceki ne
      Asli5560 sağlıkla büyütün bebeğinizi, kaç haftalıktınız? Daha önce açılmanız var mıydı? Yoksa o an mı açılma başladı?
        Simayyy canım açılmam öğlen başlamış gece 12 de gittik 2cm açıklığın var dedi o an başlamadı sanırım 🤷🏻‍♀️🙈 37+5 haftalıktık
        Zeynepali teşekkür ederiz canım amiin. Evet yaa o açılma için her baktıklarında yeter dedim yani bide canı isteyen bakıyo🙄🙄 deney tahtası oldum 🙈
          Asli5560 rabbim sağlıkla size bağışlasın güzel günler görün hep💐
          Gozdemomy Rabbim hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
          Asli5560 oyoe oluyor valla biri gelio takio eldiveni bakio o gidio baska biri gelip bakio diorm biraz once bakildi