Zeyciikk @Ftmaa28 ben de 15+6dayım ben de henüz kilo almadım karnım da belli belirsiz daha yeni yeni çıkmaya başladı. Böyle ilerlemek beni daha çok mutlu ediyo ilerleyen aylarda zaten mecbur alıcaz😂 önemli olan bebişin kilo alması, sağlıklı olması🤍
Reyreyyyy Ftmaa28 asla cevreni dinleme ben su an 35 haftaligim sadece 4 kilo aldim baslarda 5 kilo vermistim asiri kustugum icin uzulme en sagliklisini sadece sen bilirsin kuzum bazi gebeliklerde veya ilk gebeliklerde cok kilo almiyormusuz zaten herkesin vucudu kendine has bebise doktor iyi diyorsa iyidir hic korkma💞
1cocuk1bebek Ftmaa28 canım ben öyleyim -2 ile devam ediyorum bugün doktorumla konuştum bebeğin haftasıyla uyumlu illa kilo alacaksın diye bir kural yok bebeğin gelişiminde bile sıkıntı yok dedi 18 haftadayım iştahsızım çöpleniyorum öyle herşeyden eskisi gibi oturup yiyemiyorum
Tugcekrc Ftmaa28 11 kilo aldım toplamda hiç sorun etme zaten 5 aylıktan sonra almaya başlarsın sağlıklı beslenmeye çalış bebekte sorun yoksa dert etme
Evhamlikurabiyeanne 73 le hamile kaldim 66 ya düstüm bir ara 68 olmuştum gebelik sekeri cikti diyetteyim 67 ye düsmüşüm ama bebegimin kilosu haftasiyla uyumlu 28+1 im biz kilo almasak da bebek aliyor