Arife55 Çok şükür yavruma bugün 01:54 de kavuştum. Dün geceden bu yana şiddeti artarak vakti kısalarak düzenli sancılarım geldi. Bol bol yürüdüm, hurma yedim, küvete oturdum Ve hastaneye geldiğimde açıklığım 6 cm di. Daha sonra sancım da azalma oldu kuzum da aşağıya inmek istemediği için 8 cm açıklığım varken suni sancı takıldı. Peşine epidural istedim☺️ Ve yaklaşık evdeki sancılarımı saymazsak saat 8;30 da başlayan serüvenim 2 kızımı kucağıma alarak bitirdik. 😀 Sancı esnasında inşikak süresi okudum. Ve ondan evvel de 7 kere inşirah süresi bir bardak suya okuyup içtim. 😍 Rabbime hamd olsun.
Zeynepali Arife55 gozun aydin cnm tebtik ederm Rabbim saglikli sihatli hayirlisiyla buyutmenizi nasip edsininslh
Annesininbalbocugu Arife55 Ayy çok güzel bişi ya çok sevindim canım rabbim anneli babalı büyüsün inşallah 🤲🏼 Ne güzel kurtulmuşsun darısı bizim başımıza inşallah bizlerde tek nefeste kurtuluruz 🤲🏼 Bu arada ikiz mi oldular canım yani normal doğum mu yaptın 🤗
Simayyy Arife55 sağlıkla büyütün bebeğinizi, kaç haftalıktınız? Daha önce açılmanız var mıydı? Yoksa o an mı açılma başladı?