Seliin1 sunashn50 aa bitmiş senin Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim alırsın bebeğinii kucağına 😊 inşallah o zamana buralara gelebilirsen güncelleriz konuşmayı nasıl geçti vs diye 😊
Ysmnerszkrbg sunashn50 ya biz bugün 36 olduk ama Yeliz hanım hala bi tarih veya doğum şekli konuşamadık ya erken buluyor sanırım konuşmayı bayram da geliyor ne olur nasıl olur ilk doğumum olacak ve bebeğin kafası da 1 hafta önde gidiyor büyük diyor kafam karışık
50_68 Seliin1 merhaba önce devlete gittim ezgi hanımda gebe olduğumu öğrendim sonra devlette bilge yavuz Kekeç e gittim çok iyi bir doktordu sonrasında burdan gitmiş şuan versa hastanesi yeliz hanımla devam ediyorum ilgili ve samimi :)
Damla92 Seliin1 merhaba bende nevsehirde annemde dogum yapacağım bende Kapadokya Gülden hanımı düşünüyorum giden yok mu ?
Damla92 anne5 genel anestezi ile mi doğum yaptı acaba? Ben genel anestezi istiyorum ya ama kime sorsam şimdi belden oluyo sezaryeni
Seliin1 Damla92 canım spinal daha iyi bence ilk doğumu spinal oldum bilincim vs yerindeydi genelde ağrılı uyanılıyormuş sanırım yine de senin tercihin tabi