Sanemboranaren 26 haftalık hamileyim 6 buçuk yaşında da bir kızım var kesinlikle kardeş istemiyor konusunu bile açmamıza izin vermiyor nasıl söyleyebilirim ne yapsam doğru olur daha önce yaşayan tecrübesi olan var mı?
Zeynp Sanemboranaren minik bi hediye alıp bunu sana kardeşin gönderdi diyerek çatlatmaya başlayın 😂 Bu kız çocukları çok cadı oluyor 😂
Annesininbalbocugu Sanemboranaren Kardeşinden sana mektup gelmiş bak kardeşim sana neler yazmış okuyalım mi beraber diyebilirsiniz 🤗 Az önce arkadaşın dediği gibi hediyesini de yanına koyarsiniz ❤️ Çok da güzel olmaz mı 🤗
Asell2019 Sanemboranaren gelecek kardeş kız sa çok zor valla kuzm şimdiden istemiyorum diyor sen dogunca da ne olur ne olmaz bi süre yanlız bırakma aynı odada 🤗
Zhraagk Bence güzel yanlarından başla söylemeye doğurduğunuzda şoka uğramasın kız 😊 mesela sen abla olmak istemezmisin kardeşini parka götürürsün onu markete götürürsün kötü insanlardan korursun elinden tutarak gezdirirsin vs vs laf arasında önce alttan yolunu yapın derim
Sanemboranaren Zhraagk açıkcası söylemek için denemeler yapıyoruz aylardır ama asla istemiyor ben oynamam ben bebek sevmem diyo :))
Aslananne Oncelike bir hediye alip ona kardeşinin gonderdigini soyleyin senin gibi bir ablası olcagi icin cok mutlu oldugunu seninle eglenip oyunlar oynamak icin sabirsızlandigindan filan bahsedin bebisin ismini ne koymak istiyorsaniz kızınıza da danışın bebek dogdugundada once buyuk kiziniza hediyeler alin bunu diger aile bireylerinede hatirlatin onu asla ilgisiz birakmayın Allah kolaylik versin insaAllah kolay atlatırsınız 😊
Hilalalara Ona güzelliklerden bahsetmek onu o an için mutlu edip Doğumdan sonra kıskançlık dürtülerini uyandırmanıza engel olmayacak kati suretle kardeş istemiyorsa profesyonel bi destekle ona bunu alıştırarak söyleyin aksi takdirde siz ne kadar ona kardeşini sevdirmeye çalışsanız da Doğumdan sonra kardeşine gösterilen her ilgi ve sevgi onu rahatsız edecek ve bulduğu her fırsatta kardeşine zarar vermeye çalışacak bence benim naçizane tavsiyem uzman bi destek alın kardeşini kabullenip seve bilmesi için atılacak her temel onun için çok önemli 🙏❤️
Devaa Benim kızım kardeş istiyordu ama erkek olursa başkasına verelim ben erkek istemiyorum diyordu şimdi alişti erkek kardeşi olan çocukları anlattık kızımla kardeşine kıyafet aldık kıyafetleri kızıma seçti ona iyi olan ne varsa anlattım doktor kontrollerinde kızımı da götürüyorum 😍😍 biz artık erkek kardesim olacagi na aliş tık hatta sabırsızlanıyoruz yine de doğunca ikisini bi odada bırakmamaya çalışacağım kızım 5 yasında bu arada