Caglademiral 36 dan sonra sanırım randevu almıyorsun diye hatırlıyorum. Acil kadın doğum yeşil alana gidiyorsun orada haftada bir nst için çağırılıyorsun açıklık bakılıyor sonra gidiyorsun. Birşey olursa müdahale ediliyor. Ben 41 e kadar takip edildim son günlerde gün aşırı çağırdılar. Sonunda yatışım yapıldı ve suni sancı ile doğumhanede servis gibi bir yer zaten refakatçi geliyor. Normal hastane odası. Orada sancılarımın gelmesi beklenildi. Aynı odada doğum yaptım. Bebeği çocuk doktoru muayene etti. Yanımda hiç götürmediler. Sonra giyindirdim. Emzirmeye çalıştım. Emzirme hemşireleri sık sık gelip kontrol ettiler. Sabah olunca lohusa servisine çıktım. Ortada sık sık geldiler doktorlar hemşireler. Ertesi gün taburcu oldum. Tapuk kanını aldılar lohusa servisinde. İşitme testini yaptılar. Aşılar vs. 3 gün benim ertesi gün oluyor. Çocuk yenidoğan polikliniğine sarılık için gün verdiler. Oraya gittim doktor normal rutin muayenesi yaptı. Hatta o gün göbeği düştü doktorun yanında çok korkmuştum doktorda destek olmuştu bana hayırlı olsun korkma felan demişti herkes çok iyiydi