Sevil1996 Tansiyonum hep 10-6 , 11-6 , 12-6 küsürat çıkıyo ya çok sık WC çıkıyordum bugün nedense az geldi çok su içememe rağmen int az WC çıkma diyo korktum şuan varmıdır 35 haftalığım , idrarda köpük yok Bilen yorum yapabilir mi
Eko93 Sevil1996 gebelik zehirlenmesi icin yüksek tansiyon idrarda protein gibi şeylerin birlikte olması lazm. Bu değerlerle sanmiyorum
RES Sevil1996 idrar tahlili verin isterseniz. Bi de ayaklar elde ve göz kapaklarınızda yoğun bi şişlik var mı?
Eliff_gny Sevil1996 tansiyon 10 6 11 6 normal zaten daha üstü yüksek tansiyon sayılır yüksek tansiyon da gebelik zehirlenmesi suphelenir ve tek başına tansiyon yüksekliği de sebep olmaz bir sürü sıkıntı olur
Sevil1996 RES Pzt sağlık ocağı çağırdı o zaman verecem gözümde yok elimde çok değil bebek hareketi iyi ama ayaklarım haftama göre ödem topladı yani
Asralikra Sevil1996 gebelik zehirlenmesi geçirmiş biri olarak tansiyonun normal bence benim eller kollar ayaklar göz burun yüz tamamen şişmişti tansiyon 17/9 daydi ense de ağrı vardı bebek hareketleri hiç yoktu nerdeyse bunları yaşıyorsan bekleme git hastaneye
ZA06 Asralikra kaç haftalıkti Z acaba yukseldiginde sonrasında bı sıkıntı oldu mu ben 17 haftalık gebeyim 130 135 falan tansiyonum,😑
Asralikra Sevil1996 benim bebek zaten çok hareketli değildi yani anlamamıştım sabah eşim kalktığında burnumun kocaman olduğunu söyledi hemen hastaneye gitmemle ameliyat olmam bir oldu sen yine de dikkat et ben anlamadım tansiyon yükseldiğini çünkü
Aysemm44 Sevil1996 O haftada normal az gitmen benimde öyleydi 38 haftalıkta yine eskisi gibi çoğaldı wc gitmem
Asralikra Sevil1996 benim başımda ağrı yoktu ama sabah enseden ağrı vuruyordu sadece bide çok fazla şişmiştim