BirAskMasali1323 balim35 Benim bebiste zamanında gelirse akrep 4 gün erken doğarsa terazi olucak sanırım oda ortaya karsiisk olacak😂26 Ekim görünüyo doğum başka ne özelliklerniz var
Lovelovebaby mervemurat16 balık 🐟 inanılmaz duygusalım. Şu dönemde durup durup ağlıyorum 😖😖🥺 İlk aylarında hamileliğimin eşimden çay istemiştim o an işi vardı sanki getirmemişti çay getirmedi diye ağlamıştım 😖😖😖😖😒😒😒
balim35 @BirAskMasali1323 :)) ayy benim oğlusumda tam başak terazi günü değişime denk geliyor sinir oluyorum burçlara aşırı inanmam ama daha net olaydı iyiydi 😅 yani kadın erkek fark eder ama ennn net özelliğim kıskançlık annemi babamı eşimi dostumu kıskanırım yani benimdir onlar 😅 birde kararsızımdır onun dışında inadımdır ama kişiye göre değişir ya yetişme tarzı da etkile belki 😅
BirAskMasali1323 balim35 Tabiki tamamiyle burçlara baglatmamak gerek..Ama yinede karakterine yansidigina inanırım..Benim bebiste kız anasida kararsız ve inat birbirimizi buluruz😂
biranne__ BirAskMasali1323 çok dogru bişi varsa kafamda hemen yapmak istiyorum hiç ertelemek istemem yani 😅
BirAskMasali1323 biranne__ Evet ve kararından vazgeçmez..Misal bana diyoki annen gile gidince 15 gün kalicaksin 16 gün kalırsam bı daha seni göndermem diyo çünkü ben oyle planladim 15 günün doldumu 16. Gün yoldasin yada eve varmış olacaksin öyle net yani yalvarsamda yakarsamda 15 gün.. bazen beni aşırı yoruyo bu ozelligi…Kafasında planladığı gibi olucak herşey o kafada yani
2prensesannesiiii mervemurat16 Aslan Burcu’yum yönetilmeyi minnet etmeyi asla sevmiyorum yardım etmeyi çok seviyorum sevdiklerimi aşırı sahiplenirim
SrpYlmz mervemurat16 Teraziyim ⚖️ adaletli, dengesiz,sert görünümlü,keyfine düşkün,dik başlı aslında tamamen bir teraziyim ama bunlar en belirginlerk 🤐😁
Maviniz BirAskMasali1323 terazi kadinlari gittikleri yerde dikkat çekerler ve sıcak kanlidirlar. Çoğu burçlarla anlaşırlar ve aynı benim gibi kararsız oluyorlar genelde😂 burcu adı terazi ama genel olarak pek dengeli burç sayilmaz😂
BirAskMasali1323 Maviniz Zaten anneside aşırı kararsız bı insan bı kürdan alsa bile on kere indirir kaldırır bunu mu alsam bunu mu diye o derece 😂o bana sorar ben ona sorarım iki kararsız birbirimizi buluruz😂🥰genel olarak karakteristik özellikleri guzelmis terazinin🌺
Maviniz BirAskMasali1323 evet 😂 benim bu kararsizligimdan eşim bile yıldı ama yapacak bişey yok😂 araştırarak öğrenebilirsiniz daha çok özellik vardir
Annesinin1tanesi BirAskMasali1323 Bnde 19 şubat 🤭 bndeee en belirgin özelliğimiz bnce o unutmamak ve kin duymak. Öyle herşeyi kafama takmam umursamazımdır karşımda beni sinir edeni dalgaya alarak cvp veririm ama Haksızlığa uğrarsam çook ama çoook derinden kırılırsam asla untmam ve ölse elimdeki bir Yudum suyla dirilecek olsa asla su vermem o derece ve asla untmam 🤭 insanlığımda merhametimde vicdanımda karşımdaki kişiyle göredir🤭 İyi ki Kovayız 🫶😂
BirAskMasali1323 Annesinin1tanesi Zaten en belirgin özelliğimiz haksızlığa asla gelemememiz..haksızlığa uğrayınca nefret dolu oluyoruz karsimizdaki kişiye..evet dediğin gibi iyi niyetimizde vicdanimizda karsimizdakine göre şekillenir…Kovalar candır 🌺🥰
Elftln mervemurat16 belgeli bir astrolog olarak söylüyorum ki sadece güneş burcunuz değil toplamda bakmanız gereken güneş asc ay burcunuz ve Merkür burcunuzun toplamisiniz ☺️ yani haritada hangi burç baskın ise o burcun özelliği sizde daha çok olur mesela kovasindir ama sen içi akrep dolu bir haritaya sahipsindir şüpheci egolu bir kova olursun 🤣
Ebruska_92 BirAskMasali1323 Terazi burcuyum estetige güzellige cok duşkunum ekim dogumlular dagınık oluyor bazen cok patavatsızım kalp kırıyorum farkında olmadan herkese ıyılık yapmaya calısıyorum kendı hakkım dısında baskalarının hakkınıda arıyorum asırı arastırmacıyım herseyın en mantıklısını bulmaya calısırım kavga etmeyi sevmem ama hakkımı ararken insanların burunlarından getırıyorum surekli arkadaslarıma küsüp kırılıyorum alınganım arkadaslarımı cok takıyorum onlara deger verırım ikizler kova burcuyla cok iyi anlasırım İkizlerle terazi hemen hemen aynı kararsızlık ve bazen kararsızlıktan dolayı dengesızlık olabılıyor kimseye kin duymam hemen barısırım