Meltemm21 mervemurat16 başak burcuyum en çok taşıdığım özelliği takıntı şeklinde temizlik yapmam ,kıskançlık ve mükemmelliyetçi olmam
Betul_ela0 mervemurat16 (YAY) Aşırı özgür ruhluyum kısıtlanmadan hoşlanmam Önce ben sonra sen sıralaması var Çapkınım ama yanlış birşey yapmam gözlerin üstümde olması hoşuma gider çapkınlık dediğim aldatmam 😁 Yeri geldiğinde düşünmekten kafayı yerim yeri geldiğinde umursamam karşımdaki insan hayatımdaki varlığından şüphe eder Her konuda meraklıyım ilk ben öğrenim göreyim duyuyim isterim Hayatımdaki insana bi nevi cenneti yaşatırım çünkü çok eğlenceliyimdir üzülsem bile çabuk toparlanmayı bilirim Yani bunlar hep yay burcu özellikleri diye düşünüyorum birde dip not yükselen ASLAN 🦁 🙂
balim35 @mervemurat16 terazi burcuyumm hatta tam değişim gününde akşam saatinde doğmuşum akrep de var biraz aşırı kıskanç ve acayip kararsızım😅😅 birsey alana kadar yüz kere fikir değiştiririm
BirAskMasali1323 balim35 Benim bebiste zamanında gelirse akrep 4 gün erken doğarsa terazi olucak sanırım oda ortaya karsiisk olacak😂26 Ekim görünüyo doğum başka ne özelliklerniz var
Bsrrgl Rabiul 09.09 en güzel başak burcu tarihlerinden biri olabilir 😅😅 gerçekten burcumu çok seviyorum başak burçları ile çok iyi anlaşıyorum.🌸 Yani çevremi onlar ile doldurabilirim aşırı benzer ve eğlenceli oluyor
Rara Nrsn-1 böyle ayrımlar var mı gerçekten veya esnek yaya geçmenin bir yolu 😅 valla dünyanın en güzel burcu yay diyorum ama yaşayamıyorum yayı
kumsal__ mervemurat16 koç burcum en belirgin ozelliklerim sabır,inat merhamet,kavgaci .esimde koç burcu sabır, takik, merhamet, estağfurullahcı(benden yana) 😅🤣