Babymom07 Maviss718 hemen sağlık ocağına git yarın canım tahlil yaptır ona göre doktor ilaç verir çok ağır değilse suda eritmeli bir şey oluyor biraz daha fazlaysa antibiyotik kullanımı
Babymom07 Maviss718 aaa hiçbir şey vermedi mi enfeksiyon için normalde vermesi gerekirdi nasıl geçecek o zaman enfeksiyon bol bol su için idrar yolları temizlensin
Maviss718 elifozkann şimdi yazdım doktoruma cempes 600 mg ve hippurin tablet 1 hafta iç dedi kullandınızmı acaba
Maviss718 Zseda testi sağlık ocağında yaptırdım ordaki doktor vermed kendi doktorum görmemişti şimdi attım ona cempes 600mg ve hippurin tablet verdi içtinizmi acaba hamilelikte
Zseda Maviss718 Sağlık ocağındaki yazmiyor riske atmamak için. Ben bu ilacı kullanmadım ama bana da doktor vermişti 3 gün kullanacağım bir fitildi benimki. Fitilden sonra duzelmisti
Maviss718 Zseda anladım canım kullanırsam bebepe zararı olmaz heralde demi ya doktor kullan dedi sonuçta
Zseda Maviss718 Yok ya doktor kullan dediyse kullan tabiki. Kendi doktorun verdiyse kullan direk ilerlemesin
kardelen54 Benimde geçmiyor Dr fitil verdi kullandim yine de geliyor sari akinti ve su gibi akinti idrar yolu enfeksiyonu da var başından beri ilaçlar fayda etmiyor artık
Maviss718 Babymom07 daha temşn kendi doktoruma yazdım canım cempes 600 mg ve hippurin tablet günde 2 kere iç dedi içsem zararlımı ya bu kadar çok
Babymom07 Maviss718 ben hap kullanmadım bilmiyorum ama doktor söylediyse zararlı değildir heralde enfeksiyonun geçmesi lazım yoksa bebeği etkileyebiliyormuş ve erken doğum olabiliyormuş o yüzden önemli konu enfeksiyon 👍🏻