Hiranurunannesiii Busra_27_34_ 14+4 de muhtemelen erkek dedi, 16.haftada yine erkek dedi. Erkek diyorum artık yanılma payı pek olmuyor 16.haftalarda diye. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah. 🌸
Busra_27_34_ Busraapaydn01_ ilk heyecan😁korku endişe çok farklı oluyor sağlıcakla gelsin cinsiyeti belli mi minikonun 🥰
Asyaaygunkaraman Busra_27_34_ benim 4. Gebelik ilki sağ 2. Dış gebelik 3. Kimyasal gebelik şükür şimdi 14+2 yiz ☺️
Brckymk Busra_27_34_ yok yani aslında 12+3 de gördü doktor bacak arasını tahmini söyledi ama heveslendirmek istemedi 14 haftalıkta yine gel netleşir dedi 🥰
Melosunannesii Busra_27_34_ olur gider kızımla 2. Kızımın arasında 2 buçuk yaş olucak sıkıntı yapmayın göz açıp kapayana buyuyorlar
Busra_27_34_ Melosunannesii muhakkak öyledir korkmuyorum sadece alışma süreci yorar mı biraz diye endişe ediyorum
Hafsa1134 Busra_27_34_ 3 tane kaybım var kürtajla sonlandı hepsi bir oğlum var şuan 2. Ciye hamileyim 40+1 haftalık hamileyim son günlerim cuma gününe kadar gelmezse suni ile doğumum olacak 😊
Kalbimxkk23 Busra_27_34_ ilk bebeğim ve ilk gebeligim 35+6 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲
Busra_27_34_ Kalbimxkk23 amin amin inşaallah sağlıcakla. Gelsin artık doğuma son haftalar 😊hazırlıklar bitmiştir 🥰
beyazkalp Busra_27_34_ benden önce doğum yapanları da aynı bu şekilde bende heyecan yapıyordum şimdi bende sıra şükürler olsun 😍
Berna_59 Busra_27_34_ 2. Gebeliğim ilk doğumum olucak İnşAllah 36+3 haftalığım ilk gebeliğim de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 🙏👼🌸
Beyzakeles Busra_27_34_ maşallah nasipse oğlumda doğduğunda 28 aylık olacak Rabb’im o günleri görmeyi nasip etsin