Ezel16 Rabiul Arkadaş da yukarıda senin gibi farklı olduğunu yazmış burda yukarıda attığım set şeklinde satılıyor 3 lü 😊 Ama tam nedir ne değildir bilmiyorum 3 lü şeklinde gördüm hoşuma gitti ama tam incelemedim dediğiniz gibidir farklı olmaz herhalde 🤭
Ezel16 Rabiul Tr de bu şekilde 3 lü yok mu canım ? Fiyatı 18.900 TL ye geliyor canım burda daha uygun sanırım 🫠
Rabiul Ezel16 yok malesef bu şekilde Chrome modeli ayrı ayrı satılıyor burada portbebe hiç yok ama sadece puseti var oda ayrı tabi 😆 e bebeğin kendi markası oluyor diye öyle yapmıştım ben puseti ve bebek arabasını 7.600 tl civarına almıştım bende
Ezel16 Rabiul Anladım canım o zaman sıkıntı yok 😊 Güle güle kullanalım 🥰 Bende Joie de karar kıldım bu yorumlardan sonra daha çok kafamda oturdu 🥰
Aliahlas Nurselif bende bagi neo ve mamas papas arasında kaldım bu markalara odakliyim şuanda kullanan varsa bilgi verirse sevinirim🫡
madameux Nurselif hauck marka aldim beymende ve amazonda var. Hauck rapid diye aratabilirsiniz. Puset ve isofixli kızağıyla aldım
Gamzeramo Nurselif ben prava nin arabasini kullaniyorum çift yönlü çokta rahat ama henüz acip kapatmayi tam beceremiyorum 🤭🤭