fadiyee merhabaaa güzel annişler 36. haftamızdayız doğum pozisyonunu almış benim minnoşum🐣 bu aralar cok ağrılı geçiyor vajinada baskı olduğu için her hareketim de canım yanıyor sizler de nasıl geçiyor 🥲
Ervaursn fadiyee 37+5 teyim benimde aynı şekilde özel bölgemde taş var sanki 🥹 bir gün çok enerjik bir gün çok halsiz hissediyorum çok acayip bir süreç
amayinedeiyiilerledim fadiyee 37+0 da ben🥹 gelebilirsin artık diyorum☺️😍 merak, özlem, korku, kaygı hepsi bi arada 🫣
Rabiajc fadiyee ben 33.cü haftadayim ama bu zamana kadar hiç kuvetli bi hareketini hissetmedim bazıları diyo canım filan yaniyo ben neden hisedemiyorum o kadar acaba 🙄
izobellaaa-_- fadiyee 14 Haziran da gün aldık benim 2. Sezaryen kolay geçiyor şükür ama oğlum var küçük anamı ağlatıyor nasıl 2 bebekle yapacağım tek korkum bu offf yine aklıma geldi😃
Rehdaveannesi Ervaursn 37+6 benim de, yürümek ayakta durmak işkence gibi oluyor, vajinama kadar baskı oluyor sanki yırtıp çıkacak😅
fadiyee Rabiajc inanır mısınız ben iki üç gün öncesine kadar öyle rahat bir gebelik geçiriyordum ki sanki o tüm 8 ayın acısı şimdi çıkıyor gibi yani normaldir
fadiyee izobellaaa-_- çok az kalmışş😍 benim de ikinci gebeliğim 4 yaşında bir kızım var aşırı heyecanlı bir şekilde bekliyoruz 🥲 bu arada ben de aynı şekilde düşünüyorum acaba nasıl yapacağız diye malum başımızda bir küçük anne var yani ablası hahahahha
Melliisaa fadiyee benim bebişim hala ters Bugün 35 haftalık olduk boynuna da iki tur kordon dolamış sezeryan olacak herhalde 37 + 2 yani arefe gününde alsınlar istiyorum haftaya gittiğimde doktorumla konuşacağım
fadiyee Melliisaa ya belki daha değişir bizde daha yeni girdik doğum pozisyonuna ama kordonun 2 tur dönmesi sıkıntı değil mi
izobellaaa-_- fadiyee benim oğlum daha 1.5 yaşında 😃 her gün gelip karnıma bakıyor bebek diye bakalım kardeşini kıskanacak mı
fadiyee izobellaaa-_- oyyy minik abi illa ki ister istemez kıskançlıklar olur da bir şekilde alıştırıp sevdirmemiz lazım alışma süreci zorlu bir süreç gibi geliyor bana
izobellaaa-_- fadiyee genelde kucağımda bebek görünce kıskanmıyor kafasını koyup bebek cicim diye seviyor belki oda kardeş istiyordur ama emzirirken ne olacak bakalım😃
fadiyee izobellaaa-_- hahaha bizde de öyle şu zamana kadar asla bi kıskançlığını görmedim aksine durmadan gelip karnımı seviyor şarkılar söylüyor konuşuyor 🥹 umarım doğumdan sonra da bu şekilde devam eder ters tepmez 😂😂