Zeybikk Hafta çalışamaz raporu alicam bayram haftasinda devletten alamicam öncesinde mi sonrasında mi almak lazm bilen var mi
Babyy_1 Zeybikk 32 den önce vermiyorlar raporu ancak 33 de alabilirsiniz. Bu da analık haklarından 1 hafta erken ayrılmış olursunuz. Parayi 1 hafta eksik alma gibi iznin 1 hafta erken bitmesi gibi
es21 Zeybikk bi şey sorucam ya benimde tam 17 hazirana denk geliyor o gün özellerde akşam doktorları falan var mıdır acaba ordan alınmaz mı rapor
Tumayy Ben önce 32. Haftada çalışabilir raporu aldım. 36. Haftada da çalışamaza çevirmiştim. Hangi tarihe geliyor tam 32. Haftanız
petunya55 Babyy_1 merhaba size bir şey sorabilirmiyim ben şimdi çalişiyorum 32 de çıkış mı vermem gerekiyor yoksa izne mı ayrılmam. İşe geri dönmeyecegim ama doğum paramı almak istiyorum nasıl yol almam gerek.
Zeybikk Babyy_1 33te rapor alırsam 32 de bayram tatilinden dolsyi çalışmış görünmeyecek miyim bu durumda 1 haftalik iznimi doğum sonrasına aktarmış olurum bnce
Babyy_1 petunya55 Eğer 32 de çıkış alırsanız doğum sonrası olan haklarınızı almıyorsunuz. sizin ilk önce 32 de çalışır raporu alıp 37 e kadar çalışıp 37 de izne çıkıp izin süresi bitttikten sonra ise baslicak olduğunuz zaman çıkış istemeniz lazim
petunya55 Babyy_1 anladım çok zor ama 37 e kadar inşallah dayanabilirim çok teşekkür ederim 🤗şartlar ne zormuş