zeynepl78 evet 38+2 de sezeryana gün aldık o zamana kadar sancı nişan gelmezse pazartesi günü büyük kavuşma günü dua edin kalbimde rahatsızlık var ilk sezeryan da biraz sorun olmuştu umarım bu stresiz ve güzel gecer
Dlncvn35 zeynepl78 hayırlı olsun gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 benimde 12 Haziran 🥹
beyazkalp zeynepl78 hepimiz birbirimize çok yakınız ya benim de 6 ya da 10 haziran yarın tam tarih belli olacak çok heyecanlıyım 😍
BaharEsra zeynepl78 merhaba benimde aynı gün 38+2 oluyoruz 2.sezeryanım erkek bekliyoruz 🙏🏻☺️ ama bugün hareketlerde biraz azalma var sizlerin bebek hareketleri nasıl acaba büyüdüğü için mi hissetmiyorum, kızımda olmamıştı hiç böyle anlayamadım
Lenay223 zeynepl78 sabah 7 de hastanede ol dediler ilk gebeliğim çok korkuyorum sizin kaçta olcak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
zeynepl78 beyazkalp hadi bakalım ne dicek ben kendi gelir dedim kızım 37 de gelmişti ama bu erkek gelmedi
zeynepl78 BaharEsra benim öyle hareketli ki kaburgam kiricak nerdeyse kızım karnımda bile usluydu ama bu erkek gerçekten durmuyor😂😂
Elifsekerli zeynepl78 ay benimde bebişin kalp atışları nst de yüksek çıktığı için 3 Haziran’da çağırdı doktorum. Normal olmazsa sezeryan olucam. 38+4 olmuş olucaz. Yavaştan korkusu sardı beni 🫠
Nes96 zeynepl78 ay ben de 3 Haziran da yavruma kavuşacağim inşallah 🥰bana da zorunlu Sezeryan için gün verildi 🥹🥹🥰 tam 39+0 oluyoruz pazartesi günü 🩵 Neşesi şansı bolluk bereketiyle gelsin dünyaya kuzularımız 🩵🧿 çok heyecanlıyımmmm
ASE6154 zeynepl78 benimde 4 haziran ikinci doğumum olacak sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah