MelikeGkhn Kızlar 20. Haftaya yeni girdik önceki gün şükür ama bugün kasıklarımda aşırı ağrı var öZellikle hareket etttiğimde bacaklarımı kaldıramıyorum normal mi? Çok sık da WC ye çıktım ama çok da su içtim bugün yaşayan var mı?
Srfn11 MelikeGkhn canim bnde 17+4 um inceden bende debasladi belimede vuruyor rahim buyumesinden kaynakli agrilar olucak demisti doktorum
Semencivraci MelikeGkhn 31+1 deyim vajinadaki ve beldeki agriyi anlatamam agliyorum resmen. Ama normalmis bicak batmalari agrilar olurmus :(
MelikeGkhn İnşallah öyledir cnm sağ olasın annem de idrar yollarını üşütmüş olabilirsin diyince korktum😕
Arminannesi Benimde 20.haftamda sık idrar ve ağrım başlamıştı ağrın çok şiddetli ve sürekli değilse korkmana gerek yok bebeğin kafası aşağıda olduğu durumlarda yaşanıyormuş bu durum doktorum öyle söylemişti
MelikeGkhn İlk gebelik bi haftadır bebeğini hissediyorum☺️Ama bugün o da hiç olmadığı kadar hareketliydi
Semencivraci MelikeGkhn 28 de basladi benim ozellikle cok ayakta kalinca geceleri vajinaya bicak saplanmasi gbi agri yapiyor benim. Ilık dus ve bol bol uzanarak hafifletebilirsin demisti doktor