Silaybooo123 37 haftalık hamileyim.24 haftalıkken sol lateral ventrikülde üst sınıra yakın sıvı birikmesi var dedi devletteki doktor.bir devlet bir özel takipliydim.devlette 9.2 mm ölçüldü.aynı gün özeldeki doktoruma gittim 8.2 mm ölçtü.devlete gdene kadar bana gelseydin ve görseydim sana söylemezdim bile.bunun alt sınırı yoktur üst sınırı vardır dedi.10-11 mm i geçerse ondada yine takip ederiz ki ilerliyomu diye.10 mm e kadar söylenmesine bile gerek yok bana göre dedi.sonra kafa capı haftasıyla uyumlu dedi,kalpte bagırsakta bir parlama bir anormallik yok dedi.cok yüksek ihtimal ilerleyen haftalarda düzelecek dedi.ama için rahat edecekte fetal dna yapalım dedi.10 gün sonra bidaha gel dedi.10 gün sonrada ilerleme yoktu.fetal dna da o süre içinde temiz geldi.kafa capı,beyinde kist,kalpte bagırsakta parlama yine yoktu 10 gün sonraki kontrolde.artık dedi ayda bir gel dedi.bir ay sonra da ilerlemedi,hatta düzelmiş dedi.çok şükür bin şükür rabbime 🤲🏻🤲🏻 ekstra bir durum yoksa stres yapma canım belli bir seviyenin üstü için yprum yapıyolar belli bi değere kadar yorum bile yaptırmıyolar.içini ferah tut Allahın izniyle bebeğini kucagına alırsın inşallah 🍀 internette cok takılma kafanı dagıt okuma araştırma inan daha için ferah olur