Dismimaar Kızlar iyi geceler herkese. Ya sanırım zehirlendim ya da midemi bozdum bilmiyorum 35+4 teyim. Bi türlü karın ağrımdan uyuyamıyorum. İshal de var biraz. Bebek için bi sakıncası olur mu. Bilgisi olan var mı? Ne yapmak lazım??
Srfn11 Dismimaar Benim arkadasim 7. Ayinda besin zehirlenmesi yasamisti yedigi bsyden dolayi ama ciddiciddi baya zehirlendi ve bebegine hicbsy olmadi cocugu etkilemeyecegini soylemistidoktoru ama siz yinede ihmal etmeyin sakin mtlaka gozukun doktora
ipktos Canım zehirlenme olduğuna eminsen hemen acile git mideni yıkat hamile olmasanda zehirlenme ciddi bir sorun allah korusun bebek olunca daha titiz davranmak gerekiyor bu konuda
Dismimaar Merveee1 valla neyden oldu bilmiyorum. Sabah kahvaltıyı dışarda yapmıştık. Ordaki bi şey dokundu heralde
ipktos Dismimaar Üşütme falan olmasın canım besin zehirlenmesi titreme kusma ateş şiddetli ishal kasılma falan yapar ben tavuktan zehirlenmiştim oradan biliyorum
Elifn Dismimaar geçmiş olsun bildiğim kadarıyla besin zehirlenmesi bebeğe geçmiyormuş fakat doktoruna danışman hatta acile gitmen en iyisi
Dismimaar ipktos hamilelikten önce de çok olurdu. Midem çok hassas benim. O yüzden öyle tahmin ettim ama sabaha geçer inşallah zehirlenme değildir 🙄
ipktos Dismimaar Canım inşallah değildir dediğim gibi şeyler yoksa üşütme ya da hassasiyet olabilir ama bu belirtiler varsa canım acile git birde yoğurt yiyebilirsin hafif ölçekli birşeyse iyi gelebilir