birrana Oğlum 3 yaşında bazadan düşmesin diye yatak bariyeri almayı düşünüyorum iki seçenek var ahşap ve polyester hangisini almam mantıklı olur ?
Burcu-2634 birrana ben tahta korkuluk aldım ayriyetten çarpıyo elini kolunu diye de örgü korumalık aldım iyi oluyo
Burcu-2634 birrana maalesef gerekli örgü korumalık tahta korkuluğa dayanıyo korkuluk olmazsa yerlie düşer 😂
Nuraytmn birrana bazaya sabitleniyo yatağı önemli bizim yatağımza taktık bi kaç kere tam yatakla dip dibe geldi kendi bazasında baya yukarıda kaldı
elmaelmaelma Açılır kapanır tente şeklinde olanlar iyi oluyor. Sanırım sizin polyester dedikleriniz de ondan.
birrana Burcu-2634 yok onu demek istememiştim 2 kere masraf olucak o zaman açılır kapanır olanlar daha mantıklı gibi 😂
Burcu-2634 birrana ben biraz da özendiğim için aldım evet haklısın biraz masraf oldu ama ben yeni oda yaptım kızıma 2 yaşında o yüzden parayı görmedi gözüm hep özeniyordum odaya 🙂
birrana Burcu-2634 çok güzel güle güle kullanın bende 3 yaşında bir oğlan var ve 12 haftalık gebeyim ondan kullanışlı ve ekonomik olsun istedim 😊