SanBMom Kızlar selam, ben ağda yaptiramiyorum yıllardır jilet kullanıyorum ama zorlanmaya başladım acaba cimbizli makinemi kullansam daha önce kullanmıştım ağdadan daha rahat geliyor bana bacaklarim ve kollarım için?
Meralkosar SanBMom ay bende karnımdan hiç göremiyorum normaldede jilet kullanıyorum ama iki tane et benim var özel bölgemde şuan okadar zorluyorki beni temizlenmek acaba tüy dökücü krem kullansam zararı olurmu yoksa benleri hep kesip kanatıyorum
Babymom07 SanBMom ayy cımbızlı makine aşırı can acıtıyor ben terliyordum onu yapacağım diye hamilelikte hiç o kadar acı çekemem jiletle alıyorum hep lazere başlamıştım hamile olunca bıraktım
SanBMom busbus14 tavsiyeniz varmidir acaba simdi yazda geliyor sürekli şorttu elbiseydi bacaklari 2 3 gunde almakta sıkıntı olacak
nazel123 Cımbızlı epilatörü bacak ve kolda kullanabilirsiniz jilete göre daha uzun gidiyor tüylerin çıkması hatta bir nebze azaltıyor jilet daha gürleştiriyor.. özel bölge ve kolaltı içinde traş gibi olan kısmı var ya ben onu kullanıyorum hemen alıyor
SanBMom nazel123 dediğiniz gibi yapacağım bende çok teşekkürler peki batık oluyormu ben yillardir jilet kullandığım için batık olmuyordu
SanBMom Meralkosar yani bu konuda tek diyebileceğim tuy dökücü krem hamilelikte tavsiye edilmiyor genelde kimyasal içerdiği için
SanBMom busbus14 suan doktorum izin vermiyor plasentam aşağıda olduğu için, birde kolumun bir kenarina denedim kol ve bacagimi yapayim diye acisina dayanamıyorum yillardir yaptirmadigimdan sanirim
Tugcev SanBMom ben öyle yapıyorum. Sadece özel bölge için jilet kullanıyorum ama o da eziyet gibi. Keşke kuaföre gidip ağda yaptırabilsem🤦🏼♀️
ASE6154 SanBMom yani en rahatı ağda ama uzun süre jiletten sonra başlamak zaten acılı olur birde hamilelikte sıkıntı kendini kasman falan doğum yapana kadar jiletle idare et bence sonra ağdaya başla başka yolu yok😊