Ayseldz Kızlar rahim ağzı kısalığım var ve erken doğum riski var denildi. Aynı problemi yaşayıp doğum yapan var mı
busranuur Ayseldz 26.haftamda bende rahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim ilaçlar ve iğnelerle 31.haftama geldim şükür istirahat ederek bol su içerek
eminece93 Ayseldz progestan fitil, bol su, doktor uygun görürse igne ve serum, magnezyum, yataktan kalkmadan istirahat etmeniz ile doguma kadar gidersiniz. Magnezyum ve su kasilmaları önler daha fazla kısalmaz. Fitil ve ignede rahmi rahatlatir
Mery6619 Ayseldz benim rahim ağzı kısalığı değilde hunilesmem vardı. 17 haftadan sonra yatmaya başladım sadece tuvalete bide yemek yemeye kalkıyordum bide dr kontrolüne kızım 33+6da doğdu öncesinde ciğer geliştirici yapıldığı için 3gun kaldı kuvezde. Enfeksiyona dikkat edin bol bol su için. Servikal uzunluk kac aceba
Haticeburak06 Ayseldz 41de oldu. Doğum esnasında rahim ağzının kısa olduğu öğrenildi ama Bu yüzden bebek kanala girmemiş
busranuur Ayseldz Yok yok hiç korkma bir şey olmaz Allahın izniyle. Doktorunun dediklerini uygula ve dinlen başka yapılacak bir şey yok çok zor bir durum ama böyle böyle inşallah 36 ları 37 leri görürüz 🥲
Ayseldz Mery6619 28mm olarak ölçüldü kısalığı birde incelme de var denildi. Saba-akşam progestan kullanıyorum şu an
Milina Merhaba bende 25. Haftama yeni girdim 23. Haftamda rahim ağzı kısalığı var dedi doktorum Progestan fitil verdi onu kullaniyorum magnezyumla sizinki ne kadar ölçüldü kisalik
Zuleyha_18 Ayseldz çok geçmiş olsun sürekli istirahatle en azından riskli dönemi anlatırsınız diye düşünüyorum