y___e Cuma günü doğuma alınıcam cuma gününden önce bir şey yapmamam lazım çünkü erken doğum olucak cuma günü doğumda ne yapabilirim açılma olsun kolay doğum olsun diye
Gkce27 y___e bol bol sıcak suyla belden aşağınızı yıkayın,squat,merdiven inip çıkma,bol bol hurma yeme doktorum bana bunları önermişti ve işe de yaramıştı
269522 y___e duşa gir sıcak suyla çömel kalk ördek yürüyüşü iki günde bir korunmasız ilişki merdiven çık bol bol Allah yardımcın olsun kolaylıkla kucağına al inşallah
eminee35 y___e hurma , ananas , yürüyüş , doğuma uygun haraketler internetten bakabilirsin , ılık suyla bolca yıkanmak stres yapmamak şimdiden hayırlı doğumlar ❤️
Bguzeel y___e çömelerek yer silin haliniz de varsa 🤣 ardından da gene çömelmiş vaziyette duşa girin durun bunlarda yarıyo işe🫶🏻
y___e Zeyyno_ sancım var 2 cm açıklık var bide bebeğimde 2 hafta kadar gelişim geriliği var 1 haftadır hastanedeyim ciğer geliştirici oldum bekliyorum
Cosimaniehaus y___e ben henüz doğum yapmadım ama arkadaşım doğuma yakın çok merdiven indim çıktım, yerleri sildim, hafif ağırlıkla squat yaptım dedi. Suyu gelmiş biraz abartılı yapınca ve doğumu suni sancıyla oldu. Kolay geçtiğini söyledi, 4kg doğdu bebeği.