Bir_nazenin01 İlişki üzerinden 11 gün geçti adete 5 gün var böyle hayalet gibi silik çıktı sizce erken mi daha elimde 3 tane daha test var koyulaşmayı takip ediyim mi
Nurak Bir_nazenin01 benimde böyleydi herkes yok dedi 3 gün sonra bida test yaptım kıpkırmızı çıktı ☺️
Bir_nazenin01 busrax_ daha erken mi canım ya inşallah gebeyimdir göğüs hassasiyeti sık idrara çikma kasık ağrısı var
Bir_nazenin01 MelodyFairy #295439 @Asyarslan60 @Nurak busrax_ Ayy kızlar dayanamadım bir daha yaptım sıvı alımımo kestim 2 saat sonra ki test bu 5 dakika olmadan çıktı sanirim hamileyim 🥲
busrax_ Bir_nazenin01 çizgi görünüyor ama adetiniz geçtikten sonra yapmanız sizin için daha iyi olurdu doktorlar öyle öneriyor 🙂 bende erken öğrenmiştim. Yok keseyi gördük mü yok kese dolu mu boş mu kalbi duyuldu mu bunlar strese sokuyor 🥰 hayırlısı olsun şimdiden
mrserdogan12_ Bir_nazenin01 bende gördüm var canım hayırlı olsun benimkide böyleydi hatta daha koyuydu paylaşmıştım ama kanda negatif çıkmıştı inşallah sizin vardır banada dua edin ☺️❤️
Bir_nazenin01 busrax_ ay teşekkür ederim hala inanamıyorum umarım bebeğim bu sefer benimle olur 2 ay önce kürtaj oldum 6 haftalık düşük yapmıştım dua edin lütfen 🥲🥺
busrax_ Bir_nazenin01 yaaa bende iki ay önce kürtaj olmuştum kese büyümediği için. İnşallah bana da tekrar nasip olur
Bir_nazenin01 MelodyFairy allah razı olsun canım seni hep görüyorum her postta mutlaka konuşuyoruz Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin 🥰
MelodyFairy Bir_nazenin01 cuma yada cumartesi test yapcam canım umarım arkandan bende güzel haber veririm 🥹🤲🏻🤲🏻dua et bana nolur
MelodyFairy Bir_nazenin01 ya canım kasıkların nasıldı sanki benimki yokluyor geçiyor şiddetli bir şekilde değil ama inşallah bebeğim vardır benimde