Zehrazaras11 öncekikle vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim💗 bugün doğum yapalı tam 2 ay 6 gün oldu. Lohusalık kanamam 54 gün sürdü muayene ettirdim iimde herhangi bir parça vs yok temiz çıktı içeride çok yara olduğu için kanamamın bitmediği söylendi. Dikişlerim iyileşti tamamı kapandı sadece 1 tanesi ilk haftanın içerisinde patlamıştı o da kendi kendine iyileşiyor şu an kapandı diyebilirim. Bu sefer de dikişlerim vajınanın ön kısmına doğru iyileşti ve vajina giriş deliğim kapandı. Doktor ilişki denememi ve çok acılı olacağını söyledi gerçekten de öyle oldu her ilişki deneyişimde degalarca kanadı pes etmedim çok acılı da olsa devam ettim. Şu an iyiyim gibi 1 hafta içerisinde düzelemezsem eğer yabi ilişki esnasında acı ve kanama geçmezse küçük bi kesi atılıcak. Anne olmak ve özellikle doğum yapmak çok kutsal bişey. Şimdi tekrar okudum bu başlığı açarken yazdıklarımı duygularımı tam ifade edememişim ağlayarak yazmıştım çünkü, çok çok daha kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak. Ama çok şükür allah güç kuvvet verdi dayandım sabrettim ve acılarım geçti. Dediğin gibi hijyen çok önemli ben her pansumanımı aynaya bakarak çok dikkatli bir şekilde yaptım ve çok şükür enfeksiyon kapmadım. 💗💗💗💗