Caglab Simasu14 gittiğiniz hastanenin laboratuvarı varsa oraya girip görebilirsiniz belki tam sonucu.
Simasu14 gayesblog keşke grafik olsa. Sağlık ocağı yakındı oraya gittim belki grafiği görür diye ama yok oda görmüyor 🥺
kardelen54 Bunu doktorlardan başka kimse anlayamaz onların kendine göre hesaplamaları oluyor öyle basit bisey değil bilginiz olsun
Simasu14 kardelen54 Eşimi şimdi hastahaneye gönderdim inşallah sonuç grafini verirler. İnsan çok strese giriyor. 8.75 ne anlamıyorum. İnt arastirinca aşırı strese girdim
Srfe01 Simasu14 benimki 6 civarı çıkmıştı buna göre orta risk çıkmıştı ama detaylı da bir sorun görünmedi doktor belirli riskten bahsedip aldırmak istermisiniz fetal dna yaptirmak ister misiniz vs vs diyecek size
Elif_tozr Canım benim sonucum da bu değerler gibi çıkmıştı yaptırdığın kuruma gidip sonucunu alman gerekiyor kendi doktorunda e nabızdan göremiyor kurumdan grafikli ikili test sonucumu almak istiyorum diye isteyeceksin sonucunu
Simasu14 Elif_tozr Ama 5 kadarda iyi ben 4 diye biliyordum. Normalde çoğu hastahanenin sitesine girince gorunebiliyor ama bunda yok. İnşallah hayırlı haberler alırım 🥺
Leyliya Simasu14 benim papp a 1461 idi sizin bahsettiğiniz düzeltilmiş halleri bu şekilde kimse yorumlayamaz grafiğe göre yorumlanır grafik sizin yaşınıza kilonuza ultrasonda ölçülen ense kalınlığına burun kemiği varlığının olup olmamasına vs vs olarak oluşturulur bu değerlerle bir şey söylemek imkansız ne yazık ki