Swan97 Nilay4444 başınız sağolsun sizin de 😞 ne kadar kullanıyordunuz kan sulandırıcı? Ben oksapar 0.4 günde bir, coraspin 100mg günde bir. Ama bana da yetmemiş malesef.
akkrn Swan97 dozunun yeterli gelmediği öncesinden anlaşılan bi durum değil mi acaba bu da çok tedirgin edici. İğne veriyorlar vuruluyoruz bu seferde doz mu yetmiyor sonradan :(
Nilay4444 Swan97 ben de 0.4 oksapar iyne gunde 1. Kullaniyordum. Ilac almiyodum baska. Allah sabirlar versin cok cokk kotu bi sey. Ben hala kendime gelemedim😞
162999 Bende kan pıhtılaşmam olduğunu yeni öğrendim. Bu doz yeterli gelmemiş hikayelerini görünce daha da korkuyorum.
akkrn Swan97 üçüncü gebeliğiniz iğnelerden sonra sağlıklı oldu mu peki :( ben de test verdim sonucu bekliyorum
akkrn Hkk61 ilk iğnemi vurulduğum gün burada başlık bile açmıştım zorluydu ama alışılıyor. Bi yan etkisi yoktur ama evet bazı doktorlar bu fikri hiç savunmuyor sadece anneyi koruyor diyorlar anlamadım ben de.
akkrn Nilay4444 dozunun yeterli gelmediği öncesinden anlaşılan bi durum değil mi acaba bu da çok tesirgin edici. İğne veriyorlar vuruluypruz bu seferde doz mu yetmiyor sonradan :(
Nilay4444 akkrn yok anlasiliyor ama ben son aylarda pek doktora gidemedim uzak oldugu icin ve bende tromboz oldugu icin uzun yol olmazdi. Doktorla telefonla iletisimde oluyodum o da 0.4 clexane iyne yapmami soyledi dozu arttir demedi
Swan97 Nilay4444 bi çeken anlar arkadaşım 😞 rabbim bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kolaylıkla