RedFlower Silan_Abdullah doktor iyi değil demekki bu zamana kadar nasııl belli olamaz. Başka doktora gittin mi
Serapazraege Silan_Abdullah bana kız gibi geldi ama bildiğimden değil hissiyat ve birazda görüntü olarak
Fatma_Fatma Silan_Abdullah ben böyle anlamam ama karnınız top gibi şekillendi yoksa yayvan mı? Kalçalariniz poponuz büyüdü mü hamile kalınca yoksa küçüldü mü siz söyleyin bende cinsiyeti söyliyim size
2princessmother Daha neler bacım doğuracaksın🤭 başka doktor yok mu neden gitmedin bu zamana kadar Doğumda öğrenenler oluyor bilerek öğrenmeyip resmen öyle olmuş sağlıkla al kucağına 💕
Silan_Abdullah 2princessmother amin allah razı olsun ya söylemedi doktorum çok sorumsuz değiştirdim bu sefer bebeğin büyüdüğünü söyledi hiç öğrenme imkanım yok
2princessmother Silan_Abdullah neyse doğuma az kalmış doğumda öğren heyecanlı olur eski usul eskiden ultrason felan yokken insanlar cinsiyet bilmezmiş anca doğumda öğrenirmiş çok hevesleniyorum bende doğumda öğrenmeye ama imkansız 12. Haftada 2 hafta daha randevu günümü bekleyemedim 3 doktora gittim sırf cinsiyet öğrenmek için 🤭
Umutaren Silan_Abdullah büyük olsun o önemli değil bende 20 haftalık detaylıda öğrendim doktoruma söylemedim öğrendim diye o daha tahminde bulunmamisti 24 lerde söyledi o da erkek diye büyük olması değil önemli olan pozisyon bizimkinin bacak arası kapalıydı zor gördü yani 29 da yine kontrolüm vardı o zmn da erkek dedi gösterdi
Kubra9090 Fatma_Fatma karnım top gibi yuvarlak canım küçüldü canım popo zayıfım onun için yap bakalım tahmin