eminece93 Sevoo34 medipol 18 bin tl normal, 22 bin tl sezeryan, 8 bin tl gece dogumun olursa kendi doktorunu getirme ücreti, keyfi sezeryan 35 bin tl
Ace01 Sevoo34 Pendik medikal park en son normal doğum 70bin , sezeryan 40 bin tl civarıydı 2 ay önce sorduğumda . Normal doğumun sezaryandan pahalı olduğunu ilk kez gördüm ama
Sevoo34 eminece93 Kurtköy Ersoy’a sordum bugün oda zorunlu sezeryana 22 bin tl dedi fiyatlar çok artmış ya
Tugcev Sevoo34 muayene ücretleri bile Ersoy’dan daha pahalı o yüzden tahmin bile edemiyorum ben emseyi 🤦🏼♀️ Ersoy bana normal zorunlu isteğe bağlı +epudral hepsi için aynı fiyatı verdi. En azından epudral için ekstra ücret istemiyor. Diğerleri onda da ücret istiyor.
Tugcev Tugcev @Sevoo34 medipolde 16 bin normal doğum 18 sezeryan dedi mesai dışı doktor için ekstra ücret dedi ne kadar olduğunu söylemedi + epudral. Birde burada okuduğum kadarıyla Haziran sonu zam yapacaklarını söylemişler. Onlar yapıyorsa diğerleri de yapar zaten
Tugcev Sevoo34 Hayır birde bu sene açıkladılar asgari ücrete ara zamda gelmeyecek. Hadi önceden bahaneleri vardı Temmuz zammından dolayı yapıyoruz diyorlardı şimdi neye dayanarak yapıyorlar anlamıyorum. Birde artışlarda normal değil. Bin lira iki bin lira arttırmıyorlar ki bir anda 5 6 arttıyorlar ben anlamıyorum. El mahkum yapıyoruz bizde