Ayla63 14 aylık kızım yemek yemiyor sadece günde 150 ml süt bide azıcık iki kasık ek gıda yiyor gerçekten en fazla iki tatlı kaşığı ek gıda yiyor niye iştahı yok ne vereyim sizce bı macun iştah şurubu aşırı zayıfladı 8 kiloya düşmüş yüzü okadar çökmüş
hayalim35 Ayla63 oğlum 2 yaşındayken o da yememeye başladı ama hiçbişi yemiyordu sağlıkocağına götürdüm damla verdi iştahı açılsın die 2 gün verdim yemeye başladı
Syda01 Ayla63 benim oglumda oyleydi memeye güvenirdi hic yemezdi ne zaman memeyi bıraktık yemeye basladi suan 29 aylik oldu ara ara yine istahsizlik oluyor ben hic istah macunu falan kullanmadim
Balyanaklikoalam Alyaveannesi emziriyor musunuz hala ? Bir de doktora filan goturmediniz mi vitamin eksikliğinde de iştahsızlık oluyor bebeklerde
sedefyrs1101 Benim oğlum da ozamanlar yemiyordu abur cuburu kestim vermedim hiç üstelemedim yemek ye diye koşmadım peşinden sonra bi eczacı tanıdığımız önerisiyle iştah açıcı şurup aldık onunla düzeldi
Syda01 Ayla63 kan değerlerine bi baktirin isterseniz ama stres yapmayın cocuklarin dönem dönem iştahsızlığı oluyor yasina göre kilosu düşükse cocuk doktoruna görünun o gerekeni söylüyor