melissannesi Arkadaşlar merhaba çocuk planlayanlardanım âdetten öncesi sonrası mı yumurtlama günü mü herkesin yumurtlama günü farklı oluyor yani siz hamile kaldığınızda nasıl oldu planlamaya göre mi bilgi verir misiniz?
Yesillendik_ melissannesi ben bu ay akıntı takip ettim şeffaf uzayan akıntı 1 2 gün geldi zaten o günleri ve ertesi günü değerlendirdim
Alpsmommm melissannesi adetim bitti bir kaç gün sonra ilişki oldu ve hamile kaldım oğlumda hep takip ediyorduk ama bunda asla takip etmedim sadece 1 kere korunmadığımız zaman hamile kaldım
Yeniyeniden melissannesi kesin söylüyorum adet düzenini biliyorsan yani normal dongudeyse beklediğin adet gününden geri sayıyorsun 14.gun tam yumurtlama günüdür.. ondan öncede 1 hafta iliski olsun derim bol sans🙂
melissannesi Alpsmommm Alpsmommm yani o zaman yumurtlama gününden önce olmuş demkki bu şekildede kalınabiliryormuş. Takıldık bi yumurtlama gününe gidiyoruz🤗
Bir_nazenin01 Valla ben adet bitiyor ondan sonra gün aşiri değerlendirme yaptım bigün test yapacam belirtilerim var umarım hamileyimdir 🥰