Kurbagaannesi Arkadaşlar bebek arabası araştırıyorum ve benim için önemli bir konu. Çünkü ilk aydan itibaren kullanacağım.. Doona oto koltuğu bebek arabası işlevi mükemmel ama 1 yaşa kadar çok saçma geldi. Bugaboo çok pahalı 4500-5000tl yi geçmek de pek istemiyorum. Artık önerilerinizi bekliyorum 💁🏻♀️
Mavisessizlik Kurbagaannesi birde inglesina ya bak derim. Mamas papas alıcaktım vazgectim ve bi çok arkadasımın onerisiyle inglesina da karar kıldım bende
Eymenata Kurbagaannesi inglesina , pierre cardin alias , peg perego, maxicosi , cybex bu markalar çok iyi 3000-4000 arasında fiyatlar bikac arkadasim mamas papas kullanıyor memnunlar
Hulu Kurbagaannesi 6 sene once yegenim icin mamas papas aldilar ve asla eskimedi. 15 gunluk kizim oldu ben yegenimin arabasini aldim onu kullanicam cunku yeni alinmis gibi tertemiz. Tavsiye ederim. Kullanan cok arkadasim da var
[silindi] Kurbagaannesi doona banada çok mantıksız geldi🙋🏼♀️ Hafiflik ve kullanışlı olma açısından bakarak 3 modele indirdim seçeneklerimi😬bugaboo bee,inglesina trilogy ve mamas papas urbo.
Kurbagaannesi [silindi] ay seçeneklerimiz aynı bir de anex var 😃😃 sanırım hangisini indirimde görürsem onu alıcam 😃😃 ama çok sağol ❤️❤️💁🏻♀️
ozgesel1seyler Kurbagaannesi mamas papas armadillo flip xt2 yada ocarro bu iki modele bakmanizi siddetle tavsiye ederim. Benim son 2 eksigim bebek arabasi ve anadiziydi dogumum martta doguma kadar aliriz vaktimiz var diyorduk sagolsun teyzem talip cikti bebek arabasina bir ara cikip renk secicem malum 31 haftanin verdigi kasik agrilarindan ve kotu havalardan hasta olurum korkusundan henuz firsat bulamadim 😊 ama ozellik olarak sorarsaniz tek elle katlaniyor tek elle aciliyor ustelik pusetiyle katlaniyor cok dayanikliymis yanimizda 70 kilo personel ustune oturup esime tasittirmisti bizzat gozumle gorup o an budur demistim
ozgesel1seyler Mczmasya lastikleri cok kucuk ben izmirde yasiyorum buralar arnavut kaldirim o yuzden bana pek uygun gelmedi
Ytugcek inglesina tavsiye etmem, bende başta ona baktım ama akordeon gibi katlandığı için sırt kısmına elinizle bastırdığınızda bile demirleri ele batıyor. Bu arada bende hala bebek arabasına karar veremeyenlerdenim, doona düşünüyorum hala ilk aşama için sonrasında da maclaren quest
Ades34 Kurbagaannesi Mamas Papas Urbo 2 aldım e bebekten 22 şubatta indirim vardı çok beğenerek aldım kullanan herkes aşırı memnun çok sağlam ve kibar diğer arabalar gibi devasa tekerlekleri yok tam şehir için üretilmiş,ön tekerlekler çıkabiliyor çok kolay katlanabiliyor tavsiye ederim😊