babygirl02 orkidemm_ canım bu arada ilaç kullanırken eşinle ilişkiye girdin mi ben hapın son günü yani 5.gunu ilişkiye girdim doktor gir yada girme de demedi inşallah sorun olmaz
orkidemm_ babygirl02 yok canım ben Şuan zaten fitil de kullandığım için istesem de giremezdim ama sorun olmaz daha girme perhiz olsun
orkidemm_ babygirl02 canım ben geçen ay iğne kullandım ya etkisi devam ediyor diye doktor bu ay hap verdi ve bir tane 🥰olur canım yarın konuşuruz
babygirl02 orkidemm_ acaba doktor yarın bana çatlatma iğnesi mi verir önümüzdeki süreci merak ediyorum n’olacak bakalım 🥰
MrsKr @aysenuroztunc yaa ben de kilo vermesi gereken pcoslulardanım 😢 ben de takılabilir miyim buralarda 🫠 170 boy 80 civarı kilo 🙄
aysenuroztunc Günaydın kızlar kahvaltılar yapıldı mı ? @orkidemm_ @babygirl02 @MrsKr @Ebuses @Pamiramsi
babygirl02 aysenuroztunc bugün kahvaltı yapamadim canım hastaneye gittim o yüzden atamadim resim yarın aticam inşallah
Pamiramsi aysenuroztunc günaydınnnn evet ben soğan suyu içerek güne başladım 😍 bir de pekmez kaptım bir kaşık malum kansızlık 🥲
aysenuroztunc orkidemm_ hahaha evet günde 2 fincan yeşil çay içmek istiyorum bakalım dün 1 tane içebildim