Dmrhzn 36 haftalıkken makat gelişti şuan normal doğum için pozisyon almış 38 haftalık ikinci doğumum olucak çokta korkuyorum
Kbrbydk Dmrhzn benimde ikinci doğumum olacak. 37+4 olduk 1 cm açıklıkla bekliyoruz. Korkup kendinizi sartlamayin Allah yardım eder inşallah su gibi kolay dogumumuz olur.
Zeyyooo Dmrhzn yaa benim de 37 suan ve hala ters. Neler yaptınız dönmesi için, benim de ilki normaldi bunu da normal istiyorum, ama dönecek mi çok merak ediyorum.
senalala Dmrhzn ben de 37. Haftayı doldurmak üzereyim dönsün diye elimden geleni yapıyorum ama dönmüyor haftaya sezeryan olacak bu yüzden 🥺 hissettiniz mi acaba bebişin döndüğünü
Dmrhzn Valla birşey yapmadım ama hep Meryem süresini açıp Allah’ım sen benim için hangisi hayırlı ise onu nasip et dedim bugün geldim dönmüş dedi nasip kısmet
Zeyyooo Melliisaa yok kordonla ilgili bir şey demedi bize sadece başı yukarıda dedi 39 a kadar beklicez dedi
tubaysima Dmrhzn ay bu benim için umut olduuuuuuuu 😍 benim bebeğim de makat geliş Dr en son gidişimde dönmez bu demişti ben de iyice ümidi kesmiştim demek dönebiliyorlarrrrr🤩🤩🤩🤩
senalala tubaysima bütün makat duruş sorularında gözlerim sizi arıyor hadi dönsün şu bebisler inşallah 😂 gün verdi mi doktor
Mer3459 Dmrhzn ben 33 haftada gittim doğum pozisyonunda dedi daha da dönmez normal doğumun dedi bebim doktorum
tubaysima senalala ay Ahahshdh😅 ya Dr dönmez bu deyince ümidimi kaybetmiştim iyice valla bunu okumak çok iyi geldi ya 😍 Yarın özeldeki Dr randevum var gelecek hafta Salı da devletteki henüz gün almadım hadi bakalım 😄 ay bakarsın bizimkiler de dönerrrrrr🤩
senalala tubaysima ayynen umutsuz konuşuyorlar ama demek ki olabiliyomuş darısı başımıza hayırlısıyla 😍😍
tubaysima senalala hakkımızda en hayırlı en sağlıklı en güzel en kolay ne ise Rabbim onu versin inşallah 😍♥️♥️♥️
Gamzekeser Ay 35+6da benim de makat gelişiydi inşallah bebiş döner ya hep dönmez yorumları gördüğüm için çok korkmuştum içime su serpildi biraz 🫣🫶🏻
Dmrhzn Herhangi bir boynunda kordon dolanması falan yoktu bence hayırlısını isteyin benim hem gelişmi de önde gidiyordu ama ona rağmen dönmüş şuan 3300 grm bence umudunuzu kaybetmeyin