Ozgis1s nazel123 1 gün bile içmesen etkiliyor diye biliyorum hatta her gün aynı saatte iç falan diyolar ama bilemedim bende şurda bekliyim bilen biri yazarsa 🤔🤔
Tutaste_ nazel123 Düzenli icin tabi sağlık ocağından yazdirin gidip alin troid onemliymis allah korusun dusuge kadar yolu varmis maalesef o korkudan ben içiyorum hergun duzenli saati on dakka ob bes dakka sarkiyor ama iciyorum
nazel123 Ozgis1s saatine uymuyordum tam olarak ama her gün içiyordum değerler normaldi şimdi yükselmez insallah bugün alıcam ilacı
nazel123 Tutaste_ kadın doğum bile yazmak istemiyor ya kandan bakın dedim kabul etmedi ona dahiliye bakıyor diye sağlık ocağından emin olamadım o yüzden
nazel123 izobellaaa-_- canım kaç çıkmıştı değerin ihmal etme çok önemli diyorlar ben bugün içmedim ama alıcam yarın sabah hemen devam etcem kan vereme kadar
Ozgis1s nazel123 bende saatine her gün uymuyorum o biraz zor oluyor , ama benimde düştü değerim şükür 🥰
Tugcev nazel123 geçenlerde test vermiştim 1 küsürlerdeydi. Haftasonu evde değildim içmeyi unuttum haftabaşı tekrar başladım o hafta başka doktora gittiğim için tekrar test verdim 3 küsürlerde çıktı 🤦🏼♀️ bu hafta verdim tekrar düşmüş. Yani etkiliyor bence