omerhalis GizemTayfun ben kullandim bronsit icin doktorum bebege gecmemeli bronsit kullandim 1000 mg lik
FadimeAydn Bende gebeliğim boyunca 2. Kez kullanıyorum. Toplam 20 antibiyotik iğne yedim bronşitim yüzünden. Hastalık aşamasında bebeğe geçmemesi çok önemli. Gebelikte ilaç içilmez diyenlere kulak asmayın lütfen..
GizemTayfun FadimeAydn Ben ilk baş korktum ama geçeceği yok bu şekilde 2 hafta kaldı dogumuma bebeğe geçer diye kullanıyorum
FadimeAydn GizemTayfun inşallah hemen iyileşirsin ☺️ Bende bu Çarşamba Doğuma gidicem ama iğneler yarın bitiyo😣
Aysse20 Kullandim hatta dogumun sonuna kadar kulan denildi biraktim.. toxoplasma vardi sonradan bebekten sivi alindi temiz cikti sen gine devam et dedi doktor ben etmedim.. simdide bi haftalik enfeksiyon icin kullaniyorum antibiyotik 6aylik hamileyim. Doktorun bi bildigi varki yaziyo idrarde enfeksiyon var mesela o icinde kalmasi daha kotu ondan oneriyo antibiyotik
Ozge1212 GizemTayfun her gece uyumadan bir sarımsak soy hab gibi yut en doğal anbiyotik iltihabi tamamen Yok ediyor ama düzenli kullanın ve hergün mutlaka kullanın🙏🏻
Rabisaliiii GizemTayfun bende kulanıyorum cnn agir grup geçirdim. Kulaklarıma vurmuş enfeksiyon duymuyordum artık.kluvunat 1000 mg kullanıyorum bitti sayılır çok şükür daha iyim.
GizemTayfun FadimeAydn Geçmiş olsun canım inşallah eşimede gecirdim şimdi ondan bebeğe geçer diye korkuyorum