Denizdemiralay Merhaba 37+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim bu durumla nasıl başa çıkılır bilmiyorum beyaz akıntım oluyor yoğun şekilde kokusuz ilk başlarda yoktu sonlara doğru başladı bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yok izlemeliyim yardımcı olurmusunuz 🙏🏻
Eli0-fffffff Denizdemiralay aşırı normal 38+5te doğum yaptım 10 gün önce. Son 3 haftada öyle bir akıntım vardı ki emin olamayıp doktora gittim suyum mu geliyor acaba diye. Doktorum doğuma yakın vücudun doğuma hazırlık yaptığını ve değişen hormonlarla akıntım olduğunu söyledi eğer söylediğiniz gibi kötü kokulu değilse benim birde artı olarak jöle gibi renksiz bi akıntım da olmuştu. Endişelenecek bişey yok normal yani
Berna_59 Denizdemiralay aynı dertten bende muzdaribim doktoruma söyledim gayet normal bebek kendini doğuma hazırlıyor yerini dedi 36+3 haftalığım bende 2 aydır da bebeğim baş geliş dün gittiğimde doktorum normalinden baya aşağıya inmiş dedi 🙈Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin hepimize Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım İnşAllah bebişlerimizi 🤲🙏🌸
Zseda Denizdemiralay Bende aynı durumdayım. 4 gündür gozlemliyorum bazen su gibi bazen direk akıntı şeklinde beyaz krem gibi ve kokusuz benimde. Enfeksiyon mu diye düşünmüştüm umarım doğum habercisi değildir 🙄
Deletedmom_789 Akıntı artışı olunca doğum yakın diyorlar 🙈 görümcemde de öyle olmuştu akıntısı çoğalı bir hafta oldu olmadı doğurdu
Serpil_07 Deletedmom_789 ben de merak ediyordum bunu bir kaç gündür akıntım fazlalaştı kokusuz ve renksiz 38+3 olduk ağrım vs bir şey yok. Daha 10 gün de var doğuma. Bu kesin bilgi mi ?
Deletedmom_789 Serpil_07 Yani doğum hikayelerini okuduğum insanlar çevremdekiler öyle söylüyr bir hafta veya daha öncesinde akıntılarının baya fazlalaştığını söylüyorlar görümcemde bana söylemişti çok fazla demişti doğum yakın o zaman dedim şakalaştım gerçekten bir hafta içinde doğurdu
incim2306 Ben de 37 deyim doktorum bugün muayene ederken mantar var dedi fitil verdi benimde beyaz kokusuzdu normal sanıyordum