Merhabalar öncelikle 2.doğumum, Ankara üniversitesi tıp fakültesinde yaptım.
38+0 kontrolüm vardı 24ünde gittik sabah alttan muayene yaptı açılmam var mı diye baktı 3 cm sonra biraz zorladı beni orada uyardı falan eve gidip 15.30 da tekrar gelmemi söyledi.
Eve gittim yarım saat içinde sancılarım başladı hafif hafif saat 11.30du
15.30u bekleyemedim çünkü ağrım başladı 13.20 gibi evden çıktık eşimle biraz yürüdük merdiven falan çıktık 14.00 hastaneye vardık. 6 cm olduğunu söyledi yatış vermeyeyim biraz daha yürü dedi çıktım eşimle aksak gebe yürüyüşü falan yaptık. Yarım saat sonra tuvalet hissim geldi tekrar gittim 8 cm olduğunu ve artık yatış vereceğini söyledi. Acıya dayanmadığım için asansör beklemedim doğumhaneye çıkarken merdivenden çıktık eşimle. Doğumhaneye gittiğimde tam açıklığa ulaşmıştı. Acele acele hemen damar yolu falan açtılar bişeyler imzalanacak evrakları getirdiler saat 15.00 civarı falandı ancak ben çok korktum hersey bu kadar hızlı olunca doktorları da dinlemedim ıkın dediler yapamadım falan sonrasında 15.58 di kızım kucağımdaydı kesi yoktu, 3-4 tane dikişim olduğunu söylediler. Allah herkese kolay doğum nasip etsin.🥹🫶🏻